1-printer
V zraku · tehnologija

Mobilni tiskalnik Polaroid Zip, predstavljen na letošnjem sejmu potrošniške elektronike CES 2015, je žepna naprava, ki omogoča uporabniku, da lahko natisne svoje fotografije iz kateregakoli pametnega telefona ali tablice, ki premore Bluetooth.

Polaroid Zip mobilni tiskalnik se brezžično poveže s katerimkoli pametnim telefonom ali tablico ter preko aplikacije, ki je na voljo tako za iOS kot Android sistem omogoči uporabniku, da takoj natisne 5×7 centimetrsko barvno fotografijo.
Žepni prenosni tiskalnik Polaroid Zip tehta le dobrih 186 gramov in brez težav ga lahko odnesemo kamorkoli. Naprava meri 7,4×12 centimetrov, v višino meri manj kot dva centimetra in pol, pohvali pa se lahko z osupljivo visokim sijajem in ikoničnim logotipom Polaroid Color Spectrum. Kjub bogatemu naboru funkcij je edini fizični gumb gumb za vklop, ki je nevidno integriran v preprosto zasnovo naprave. Mobilni tiskalnik Polaroid Zip ponuja brezplačno aplikacijo za iOS in Android in se poveže z mobilnimi napravami preko povezave Bluetooth 4.0 ali NFC.

PREBERITE ŠE: Printeroid: prenosni tiskalnik za naša iPhone in iPad

Uporabniki lahko tako s Polaroid Zip posnamejo fotografijo, jo uredijo in pri tem uporabljajo široko paleto filtrov, učnikov in kontrol, vključno z: izboljšavo svetlosti, kontrasta, nasičenosti in odtenka, kot tudi 12 barvnimi filtri (sepia, retro, HDR), uporabijo lahko kolaž, ki omogoča do 9 slik na enem samem tisku, uporabo okvirjev, žigov, “emojev” in animacij ter možnost zasebnega in skritega urejanja ter tiska, kjer s pomočjo QR kode ob skeniranju fotografija razkrije končno podobo.
Mobilni tiskalnik Polaroid Zip je na ogled na sejmu potrošniške elektronike CES 2015, za nakup pa bo na voljo spomladi 2015 za okoli 110 evrov.

o-CONNECTED-CYCLE-PEDAL-facebook CES 2015: Connected Cycle: Connected Pedal je pametni pedal za kolo Robotas-Luna RoboDynamics: prvi osebni robot Luna lenovo-thinkpad-x1-carbon CES 2015: Lenovo ThinkPad X1 Carbon – prenovljeni najlažji ultrabook na svetu somabar Somabar – robotski barman za mešanje koktajlov · · · · ·