Hushme
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste brali ali se učili v knjižnici, ko vas je zmotil telefonski klic in ste morali na hitro skočiti ven? Zdaj vam ne bo več treba. Spoznajte Hushme, verjetno eno od najbolj bizarnih inovacij, na katere smo naleteli zadnje čase, a tudi daleč najbolj uporabno. Tehnološka maska za usta s slušalkami vam omogoča, da v javnosti uživate v zasebnem pogovoru in hkrati ne motite ostalih. Nenavaden naglavni set je namreč dušilec zvoka.

Z naglavnim setom Hushme (v prevodu utišaj me) boste resda izpadli kot Hannibal Lecter ali Darth Vader, a ko boste spoznali njene vrline, vam to ne bo mar. Gre za masko za usta, ki zaduši glas in utiša vaš telefonski pogovor do te mere, da lahko uživate v zasebnem pogovoru tudi v javnosti, hkrati pa čebljate tam, kjer vam to zdaj ni bilo dovoljeno – na primer v cerkvi ali knjižnici. Naprava ima tudi slušalke Bluetooth. Masko s pomočjo magnetov spnete okoli ust in že je, kot bi se umaknili v sosednjo sobo.

PREBERITE ŠE: Kissenger: poljubljanje na daljavo še nikoli ni bilo tako resnično

Svoj pogovor lahko za okolico še dodatno zamaskirate z zvoki, ki se predvajajo prek vgrajenih zvočnikov. Podjetje Hushme bo letos zagnalo kampanjo na platformi za množično financiranje, cena za napravo pa se bo gibala okoli 190 evrov.

Galerija – dušilec za glas Hushme:

HushmeOdpri galerijo

Super Retro Boy Vrača se kultni Game Boy – njegova reinkarnacija sliši na ime Super Retro Boy Večnamenska kolesarska svetilka Photive Photive – prenosna kolesarska svetilka, ki je tudi zvočnik Žepni ročni polnilnik HandEnergy HandEnergy: ročni polnilec, ki ga med napajanjem telefona obračate kot Powerball Kissenger Kissenger: poljubljanje na daljavo še nikoli ni bilo tako resnično · · · ·