Nalepka NanoSticker
V zraku · tehnologija

Verjetno ga ni človek na tem svetu, ki bi bil zadovoljen z zmogljivostjo baterije svojega pametnega telefona. Vsak bi si želel, da bi zdržala nekoliko dlje. Zdaj lahko. Z nalepko NanoSkin, nalepko izdelano iz revolucionarnega grafena, ki obljublja 20 odstotkov daljše delovanje baterija.

NanoSkin je nalepka za telefon iz revolucionarnega grafena, ki zagotavlja daljšo avtonomijo baterije. Njena skrivnost je izboljšanje hlajenja telefona, saj s tem zmanjša porabo energije zaradi pregrevanja baterije. Za grafen, ki je močnejši od jekla in tanjši od dlake, je namreč značilno, da je odličen prevodnik toplote.

PREBERITE ŠE: ZVE: zaščitni ovitek za telefon z vžigalnikom in odpiračem

Na voljo je v dveh različicah. Kot NanoSticker, ki je ovalne oblike in je univerzalna, ter kot NanoSkin, ki je ukrojena po meri samo določenih telefonov (Samsung Galaxy S7, Huawei Honor 8 in iPhone 5, 6 in 7). Švedsko podjetje napoveduje tudi ovitek NanoCase, ki bo dosegal podoben učinek kot nalepki. Za slednji morate odšteti 13 oz. 20 evrov.

Galerija – nalepke NanoSticker in NanoSkin:

Nalepka NanoStickerOdpri galerijo

Eurotrip_6793090 Top 10 spletnih strani in aplikacij za popotnike 2017 LG Tone platinum LG Tone platinum: najboljši zvočniki v podobi ogrlice Apple TV-vsebine Apple se podaja v televizijske vode – kmalu z lastnimi TV-oddajami in filmi? Samsung Indija Ta oglas za Samsung je že milijone ganil do solz – tudi tebe bo! · · · · ·