CES 2017: polaroidni pop fotoaparat
V zraku · tehnologija

Na tradicionalnem tehnološkem in elektronskem dogodku CES 2017 v Las Vegasu je bil posebne pozornosti deležen novi polaroidni pop fotoaparat Polaroid Pop, ki retro polaroiden mehanizem združuje z najsodobnejšo tehnologijo. Brezžično se lahko poveže na mobilno napravo ter se iz navadnega fotoaparata prelevi v instantni fototiskalnik.

Polaroidna pop fotoaparat Polaroid Pop je nov izdelek, ki bo navdušil tako nostalgične duše kot zaprisežence moderne tehnologije. Nastal je v spomin polaroidnemu fotoaparatu, ki letos praznuje 80-letnico, ter kot hvalnica tehnološkemu napredku v fotografiji. V majhni škatlici je namreč ikonični polaroidni fotoaparat združen z napredkom sodobnih odkritij.

Polaroidni pop fotoaparat lahko prek brezžičnega omrežja povežete s svojim pametnim telefonom ali računalnikom ter v trenutku natisnete fotografije. Kamera je tudi preprosta za uporabo, hkrati pa dovolj zmogljiva za bolj zahtevne uporabnike. Dizajn sledi preprosti in izčiščeni estetiki. Omogoča tudi aplikacijo različnih filtrov na posnete fotografije. Tiskanje fotografij je izjemno hitro – traja le nekaj minut, poleg tega pa so barve veliko bolj kakovostne kot ob uporabi klasičnega polaroidnega fotoaparata. Polaroidni pop fotoaparat je na voljo v rdeči, sivi, modri, rumeni in črni različici.

PREBERITE ŠE: Photive – prenosna kolesarska svetilka, ki je tudi zvočnik

Računalnik HP Sprout Pro G2 HP Sprout Pro G2 – vse-v-enem računalnik ima vse, kar potrebujete Samsung QLED TV CES 2017: Samsung QLED TV – prihodnost slike Zaslon Samsung CH711 CES 2017: Samsung predstavil ukrivljeni kvantno točkovni zaslon po meri igričarjev Naptime: pametna spalna maska za najboljši spanec na svetu Naptime: pametna spalna maska za najboljši spanec na svetu · ·