Prenosnik Razer Project Valerie
V zraku · tehnologija

Razer Project Valerie je prenosnik o kakršnem sanjajo vsi navdušenci nad računalniškimi igricami. Konceptni gaming prenosnik se namreč ponaša s kar tremi 17,3-palčnimi zasloni! Dva se skrivata v ohišju glavnega 4K IGZO zaslona in imate povsem enake karakteristike kot primarni, iz ohišja pa skočita v zgolj nekaj sekundah. Gaming prenosnik Razer Project Valerie je prenosnik kot ga še ni bilo … in ga žal verjetno še nekaj časa ne bo.

Prenosnik Razer Project Valerie je kot papir tanek koncept gaming prenosnika, ki ga je podjetje Razer predstavilo na sejmu CES 2017. Prenosnik tehta pet kilogramov, njegova posebnost pa so trije 17,3-palčni zasloni ločljivosti 4K. Na prvi pogled deluje kot Razerjev model Blade Pro – to je zato, ker iz njega izhaja –, a pod ogrodjem zaslona skriva dva pomožna zaslona, ki v nekaj sekunda skočita na plan in razširita sliko.

PREBERITE ŠE: Gaming prenosnik Razer Blade Pro (2016) – mokre sanje igričarjev

Za usklajeno delovanje zaslonov, ki nudijo 180-stopinjsko vidni kot, skrbi tehnologija Nvidia G-Sync. Tu je še grafična kartica NVIDIA GeForce GTX 1080, ki ponuja 8 GB video RAM-pomnilnika, 32 GB sistemskega RAM-a in enak hladilni sistem, kot ga ima model Blade pro. Žal je le koncept. In glede na to, da morate za Blade Pro odšteti 3500 evrov, ne pričakujte, da bo tak ‘špas’, če bo kdaj zaživel, poceni. Zato začnite varčevati že danes.

Galerija – Razer Project Valerie je gaming prenosnik s kar tremi zasloni:

Prenosnik Razer Project ValerieOdpri galerijo
Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones – slušalke s posluhom za vaša ušesa CES 2017: polaroidni pop fotoaparat CES 2017: Polaroid Pop – polaroidni pop fotoaparat Računalnik HP Sprout Pro G2 HP Sprout Pro G2 – vse-v-enem računalnik ima vse, kar potrebujete Samsung QLED TV CES 2017: Samsung QLED TV – prihodnost slike · · · · ·