Sony XBR-A1E Bravia OLED TV
V zraku · tehnologija

Tako kot preostale OLED televizije, je tudi Sony XBR-A1E Bravia izjemno tenka, a namesto tega, da bi svoje ”organe” hranila v zunanji enoti, procesor, vhode in ostalo skriva v zložljivem stojalu. To je Sonyjeva sploh prva OLED televizija, ima pa Sony že precej kilometrine na področju OLED ekranov.

Posebnost Sonyjevega 4K OLED-televizorja Sony XBR-A1E Bravia OLED TV je zložljivo stojalo, ki skriva procesor in vse ostalo, kar Japoncem ni uspelo stlačiti v ekstremno tanko ohišje. Podpira tehnologijo Dolby Vision, Android TV in Chromecasting. Lahko jo upravljate tudi prek storitve Google Home.

PREBERITE ŠE: CES 2017: Samsung QLED TV – prihodnost slike

Ker zaslon, ki se razteza praktično od roba do roba, ni pustil prostora za zvočnike, je Sony uporabil inovativno tehnologijo Acoustic Surface, ki omogoča, da zvok proizvaja kar sama slika. Televizijo poganja procesor Sony X1 Extreme, ki je za 40 odstotkov zmogljivejši od aktualnega X1. Sony XBR-A1E Bravia OLED TV bo na voljo v treh velikostih, in sicer s 55-, 65- in 77-palčnim zaslonom.

Galerija – Sony Bravia OLED:

Sony XBR-A1E Bravia OLED TVOdpri galerijo
Pametne ure Garmin Fenix 5 Pametne ure Garmin Fenix 5 – tudi z mislijo na ženske Prenosnik Razer Project Valerie CES 2017: Razer Project Valerie – gaming prenosnik s kar tremi zasloni! Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones – slušalke s posluhom za vaša ušesa CES 2017: polaroidni pop fotoaparat CES 2017: Polaroid Pop – polaroidni pop fotoaparat · · ·