CES 2018: 90FUN – avotomni kovček, ki vam bo sledil kot senca
V zraku · tehnologija · gadgeti

Si predstavljate, da na letališču brezskrbno hodite proti okencu za prijavo prtljage z rokami na hrbtu? Nič več vlečenja težke prtljage za seboj. Vse to je zdaj mogoče, saj je na trg prišel kovček, ki vam bo sledil kot senca, vi pa si boste lahko z rokami v žepih zadovoljno ogledovali izložbe na letališču.

Kitajsko podjetje 90FUN, ki spada v sistem Xiaomi ecosystem, kjer lahko najdete kar nekaj izjemnih lifestyle blagovnih znamk, je izdelalo popolnoma avtonomen kovček (poimenovali so ga Puppy 1), ki ga krasi tehnologija Segwey.

Prav z njeno pomočjo kovček ves čas premikanja ohranja ravnotežje. Puppy 1 ima vgrajen čip, prek katerega vam lahko samodejno sledi. Z daljinskim upravljalnikom ga boste lahko celo ‘priklicali’ k sebi.

Na kitajski najbolj priljubljeni nakupovalni dan, t. i. Single’s Day, so prodali kar 160.000 kovčkov Puppy 1, kar FUN90 uvršča na prvo mesto med konkurenco. Zdaj želijo še na ameriški trg in prvi korak je zagotovo prisotnost na CES 2018 v Las Vegasu.

Galerija – CES 2018: 90FUN – avotomni kovček, ki vam bo sledil kot senca

CES 2018: 90FUN – avotomni kovček, ki vam bo sledil kot sencaOdpri galerijo

zfzAprKXN7yCXJjZiv3oHA CES 2018: snemljiva kamera Hive View oblikovalca Yvesa Béharja twoeyesvr-008 Kamera TwoEyes VR: posname točno to, kar vidijo vaše oči LG ThinQ AI - nova doba televizorjev CES 2018: LG ThinQ AI, televizor z Asistentom Google GCBLUDc copy Torba Laer: vedno polne baterije vaših naprav · · · ·