1000-500-citymagazine-cover
V zraku · tehnologija · gadgeti

V prihodnjih dneh oziroma tednih bomo veliko brali o tehnoloških smernicah v prihajajočem letu, še posebej ker bomo stopili skozi vrata tehnološkega sejma CES 2018, ki bo na začetku januarja potekal v Las Vegasu. Manjkal ne bo nihče od “največjih igralcev”, kamor spada seveda tudi korejski LG, ki je pripravil nekaj novosti tudi iz sveta zvočnikov.

LG je združil moči s podjetjem Meridian Audio in nastala je serija zvočnikov, ki so tako stilsko kot tudi zvočno dovršeni. Za nameček pa so vanje vgradili umetno inteligenco. Kot se za leto 2018 spodobi, seveda.

Zvočnik LG Sk10y, ki ga krasi izjemno sodoben videz, bo s 550 vati izhodne moči z glasbo zapolnil vse prostore vašega doma, ne glede na to, kam ga boste postavili. Opremljen je s tehnologijo Dolby Atmos ter več zvočniki, tako da bodo glasbene frekvence ‘letele’ na vse strani.

LG PK, ki bo z osvetlitvijo poskrbel tudi za vizualno predstavo, je izjemno priročen prenosni zvočnik. Opremljen s tehnologijo Bluetooth  in močnimi basi bo najbrž prisoten na marsikateri zabavi.

Zvočnik LG ThinQ ima vgrajen Google Asistenta. ‘Pod nadzorom’ bo imel vse LG-jeve domače napravice in tako povezoval vaše digitalno domače okolje. O kakovosti zvoka pa tako ali tako ne gre izgubljati besed.

2018, se te že veselimo!


1000-500-citymagazine-cover CES 2018: LG Styler – revolucionarna omara, ki lika 1513871260_screen_shot_2017-12-21_at_7.46.11_am Zanco Tiny T1: najmanjši telefon na svetu Dron Pitta – najbolj vsestranski dron na svetu Dron Pitta: najbolj vsestranski dron na svetu Magic Leap One: Creator Edition. Magic Leap One: očala, skozi katera boste svet videli povsem drugače · · · · ·