SRC_0717_PowerSleepCoupleInBedSleeping_8829_CKHiLg.download
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kakovosten spanec je ključ do produktivnega dela. Ob poplavi različnih obveznosti na to marsikdaj pozabimo. Na pomoč prihaja Philips SmartSleep, prva klinično dokazana rešitev za izboljšanje spanca, ki so jo predstavili na sejmu CES 2018.

Philips, globalni vodja v zdravstveni tehnologiji, je na CES 2018 predstavil svoj novi izdelek SmartSleep. S tem želi olajšati življenje ljudem, ki spijo premalo. Na dogodku je sicer predstavil še nekaj drugih inovacij na področju spanja, dihanja, nege otrok, oralnega zdravja, britja in nege kože.

Skoraj 40 odstotkov ljudi, starih med 25 in 54 let, v povprečju spi manj kot sedem ur na noč, kar se odraža v slabši koncentraciji, osredotočenosti in spominu. Globok spanec namreč igra ključno vlogo pri ‘resetiranju’ naših možganov.

Philipsov novi izdelek ima dva majhna senzorja, ki zaznavata obdobja globokega spanca, ki ga tudi spodbujata s proizvajanjem zvočnih signalov. Tako nam bo omogočen kakovostnejši spanec. Svoj napredek bomo lahko spremljali na posebni aplikaciji za pametne telefone, ki nam bo ob tem nudila še nasvete za izboljšanje spanca.

Raziskave so pokazale, da se je 70 odstotkov uporabnikov, ki trpijo za kroničnim pomanjkanjem spanca, že po dveh tednih uporabe Philips SmartSleepa, počutilo veliko manj utrujeno.


Run Free Pro Bio slušalke. CES 2018: slušalke Soul Electronics, trener v vašem ušesu Sunflower_Heade_1503600049 CES 2018: Sunflower je senčnik, izpod katerega preprosto ne boste želeli tractive-gps-dog-with-tracker-2 CES 2018: GPS-sledilec Tractive za varnost vaših hišnih ljubljenčkov CES 2018: FoldiMate - za tiste, ki ne marate zlaganja oblačil CES 2018: FoldiMate – za tiste, ki ne marate zlaganja oblačil · · · · ·