LG-4K-UHD-Projector_HU80K_0
V zraku · tehnologija · gadgeti

Na CES 2018, ki ga pričakujemo naslednji teden, se bo predstavil projektor LG 4K UHD serije HU80K. Pričakovati je, da bo obiskovalce konference navdušil z osupljivo kakovostjo slike in praktičnim dizajnom.

Projektor je sposoben sliko prikazovati v ločljivosti 4K oziroma Ultra HD na 150-palčnem zaslonu. Svoj dom lahko z njegovo pomočjo preobrazimo v pravi kino. Za piko na i ima vgrajene tudi zvočnike.

Zaradi priročnega dizajna lahko ljubitelji tehnologije projektor uporabljajo kjerkoli želijo. V primerjavi s konkurenčnimi izdelki LG 4K UHD zavzema polovico manj prostora. Ob nakupu dobimo tudi posebno torbico z ročajem, ki je namenjena prenašanju projektorja.

Treba je poudariti še, da projektor sliko prikazuje v različnih položajih in smereh. To nam omogoča, da ga postavimo na tla ali pa pritrdimo na steno ali strop.

LG 4K UHD podpira tako digitalne kot tradicionalne medije. Naprava ponuja priključke za USB, ethernet in HDMI, ki omogočajo projiciranje posnetkov, prenos v živo in igranje računalniških iger.

4-4_1020x700 ACE Eyewear: sončna očala, s katerimi boste posneli svoje dogodivščine CES 2018: 90FUN – avotomni kovček, ki vam bo sledil kot senca CES 2018: 90FUN – avtonomni kovček, ki vam bo sledil kot senca zfzAprKXN7yCXJjZiv3oHA CES 2018: snemljiva kamera Hive View oblikovalca Yvesa Béharja twoeyesvr-008 Kamera TwoEyes VR: posname točno to, kar vidijo vaše oči · · · ·