wacom-cintiq-pro-32-inch-drawing-tablet-designboom-header
V zraku · tehnologija · gadgeti

Grafične umetnike si navadni smrtniki večinoma predstavljamo s pisalom v roki ali pred računalnikom. Revolucijo želijo sprožiti pri Wacomu, kjer so izdelali posebno računalniško tablico.

Podjetje Wacom je ugodilo zahtevam poklicnih umetnikov, dizajnerjev in ilustratorjev. Na CES 2018 je predstavilo linijo računalniških tablic Cintiq Pro, na katerih bodo ti lahko prikazali svoje spretnosti.

Največjo razliko je na prvi pogled moč opaziti v velikosti zaslona Cintiq Pro. V primerjavi s prejšnjimi izdelki podjetja, katerih diagonala zaslona je dosegala 16 palcev, je novi izdelek z 32-palčnim zaslonom pravi velikan. Cintiq Pro 32 se lahko pohvali tudi z ločljivostjo 4K oziroma Ultra HD.

Ustvarjanje bo umetnikom omogočeno z novo pisalno tehnologijo Pro Pen 2, ki ponuja kar 8192 različnih stopenj občutljivosti, odziv na naklon pisala in še mnogo več.

Drugi proizvajalci umetniških tablic se bodo prav gotovo zgledovali po Wacomovih izdelkih. Cintiq Pro 32 je namreč največ, kar lahko tehnologija v tem trenutku ponudi umetnikom.


SRC_0717_PowerSleepCoupleInBedSleeping_8829_CKHiLg.download CES 2018: Philips SmartSleep za kakovostnejši spanec Run Free Pro Bio slušalke. CES 2018: slušalke Soul Electronics, trener v vašem ušesu Sunflower_Heade_1503600049 CES 2018: Sunflower je senčnik, izpod katerega preprosto ne boste želeli tractive-gps-dog-with-tracker-2 CES 2018: GPS-sledilec Tractive za varnost vaših hišnih ljubljenčkov · · · ·