CES 2019: zvočnik za zabave Sony GTK-PG10 ima tudi držala za pijačo.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Sony je na sejmu CES 2019 pokazal po mnenju nekaterih najbolj čudaški izdelek, prenosni zvočnik za zabave Sony GTK-PG10 z držali za kozarce.

Veliki, kričeči in z vsemi možnimi svetlobnimi učinki opremljeni zvočniki za zabave z veliko začetnico se ponekod prodajajo kot vroče žemljice. Sony jih izdeluje že dolgo in je očitno v popolnosti obvladal njihovo izdelavo, saj je idejo za napredek našel na čudnem mestu in jo predstavil na sejmu CES 2019 ‒ ustvaril je prenosni zvočnik za zabave Sony GTK-PG10, katerega zgornji plošči se po potrebi razpreta in odkrijeta priročno mizico s štirimi odprtinami za kozarce.

Prenosni zvočnik, ki je z virom glasbe povezan prek Bluetootha ali priključka USB, ima baterijo, ki zdrži do 13 ur, in opcijo za predvajanje glasbe na prostem. Ko razpremo zgornji plošči, pa spremenimo položaj obeh visokotonskih zvočnih gonilnikov, ki zato zvok oddajata navzgor in navzven, kar je primernejše za zabave na prostem.

Boljši zvok in držala za kozarce ‒ dve muhi na en mah! Za zvočnik Sony GTK-PG10 boste odšteli 250 dolarjev, kar je približno 220 evrov.


CES 2019: Obsbot Tail je kamera, ki sledi vašem vsakem koraku CES 2019: Obsbot Tail je kamera, ki sledi vsakemu vašemu koraku LG Signature OLED TV R CES 2019: LG Signature OLED TV R, prvi TV na svetu, ki se skrije, ko ga ne gledate Samsung Space Monitor CES 2019: Samsung Space Monitor je zaslon, ki varčuje s prostorom CES 2019: Samsung je predstavil Micro LED TV, ki ga sestavite v različnih velikostih. CES 2019: Samsung predstavil Micro LED TV, ki ga sestavite v različnih velikostih · · · · · · ·