shutterstock_1303061311
V zraku · odnosi

Ko ugotoviš, da se zaljubljaš v najboljšega prijatelja, lahko takšno ugotovitev spremljajo čustva presenečenja in strahu. Kaj če bo šlo kaj narobe? Kaj če on/ona ne čuti isto? Gre res sploh za zaljubljenost? Je vredno tvegati prijateljstvo? Po drugi strani, pa se ti lahko pojavijo tudi iskrice vznemirjenosti: Kaj če bo to eden izmed boljših odnosov v mojem življenju? Tu si lahko prebereš, česa ti o zaljubljenosti v najboljšega prijatlelja nihče ne pove.

Biti zaljubljen v najboljšega prijatelja je lahko strašljivo, po drugi strani pa lahko vodi v nekaj čudovitega. Česa ti o zaljubljenosti v najboljšega prijatelja nihče ne pove, ti razkrivamo v tem članku.

Po navadi veš, o čem razmišlja.

Začetki zvez so velikokrat zelo nesigurni, v veliki meri zaradi tega, ker se enostavno ne poznamo dobro. Z najboljšim prijateljem pa je začetek zveze popolnoma drugačen, saj se že od prej zelo dobro poznaš. To je sevedal lahko včasih slabo, pogosto pa olajša prve nesigurnosti.

Prvi seks je lahko nekoliko … nenavaden.

Prvi seks je lahko nekoliko nenavaden še posebej, če sta v preteklosti velikokrat razglabljala o seksu z drugimi osebami, se smejala štorijam, ki so se vama zgodila in si morda zaupala marsikatero podrobnost, ki vama sedaj povzroča nekoliko anksioznosti.

Pogosto se bosta zafrkavala.

Če sta se rada zbadala, ko sta bila še prijatelja, se bo to verjetno preslikalo tudi v vajino zvezo. Dokler se s tem oba počutita dobro, je to lahko le dodatna iskrica, ki poganja vajina nova čustva en do drugega.

Prisoten bo strah.

Že zveza z novo osebo prinaša tveganje za zlomljeno srce, razočaranje, ljubosumje,… Ko se zaljubiš v najboljšega prijatelja, pa oba tvegata tudi to, da se konča vajino prijateljstvo. In to je strašljivo.

Včasih boš živčen/-a.

Pred tem ti je bilo morda vseeno, če te je videl navsezgodja zjutraj, ali pa če te je ona opazovala kako čistiš kopalnico. Nenadoma pa boš v takšnih situacijah morda postal/-a nekoliko živčen/-a in boš poskušal/-a narediti dober vtis.

shutterstock_331470731 Preberi si tole, če obstaja nekdo, ki mu ne moreš odpustiti Ljubezen takšnega moškega je za celo življenje ... Ljubezen takšnega moškega je za celo življenje … Ljubezen kot na začetku razmerja: 5 stvari, ki bodo med vama zanetile ogenj Ljubezen kot na začetku razmerja: 5 stvari, ki bodo med vama zanetile ogenj Čeprav boli, je včasih bolje prekiniti prijateljstvo in to je znak, da ga je zares konec. Čeprav boli, je včasih bolje prekiniti prijateljstvo in to so znaki, da ga je zares konec · ·