Champagne Gun - ultimativno orožje za zabave
V zraku · buzz buzz

Champagne Gun je ”vodna pištola” za steklenico šampanjca. Šampanjec lahko škropite tudi 45 sekund z dosegom do 6 metrov. Ultimativni pripomoček za razkošne zabave in tiste, ki s šampanjcem radi zalivate druge.

Ljubitelji razvratnih zabav in šampanjca, pozor! Za vas imamo ultimativni pripomoček za zabave. Champagne Gun, vodno pištolo, ki namesto rezervoarja za vodo za ”naboje” uporablja steklenico šampanjca. Vstavite steklenico (1,5-litrsko), dobro pretresite in uživajte v curku/pršcu iz šampanjca, ki nese do 6 metrov daleč in traja do 45 sekund.

PREBERITE ŠE: Kako ohladiti šampanjec v zadnjem trenutku, in to 1, 2, 3?

Ko šampanjca ne ”zapravljate” za prhanje, lahko Champagne Gun uporabljate tudi kot držalo za steklenico in z njim šampanjec ”le” točite v kozarce. Na voljo je v zlati, kromirani in rožnato zlati barvi, za ultimativno orožje za zabave pa boste morali odšteti cca 400 evrov.

Champagne Gun - ultimativno orožje za zabaveOdpri galerijo
Razglednice lepotic iz pozabljenega obdobja Razglednice lepotic iz pozabljenega obdobja 3D tatuji 3D-tatuji, ki izstopajo (ko jih gledate s 3D-očali) Kako veš, da si ji všeč? Za fante: kako veš, da si ji všeč? Pes pilot Dogs Might Fly: pes pilot