2019 Chevrolet Silverado
Utrip mesta · mobilno

Chevrolet praznuje 100 let od začetka izdelave prvih pick-upov. Ob jubileju so tako predstavili popolnoma novega Chevroleta Silverado (2019). Glavne značilnosti novega “kamioneta” so v drznem dizajnu in lahki konstrukciji. Pri Chevroletu zagotavljajo, da je boljši kot vsi njegovi predhodniki.

Chevroleta Silverada (2019) odlikuje močan in moderen zunanji dizajn. To je še posebno izrazito na prednjem delu, ki ima na novo oblikovano prednjo masko in vanjo integrirane LED-žaromete. Na slikah je različica LT Trailboss, ki je že pripravljena za teren in je ena izmed kar 8 različnih izvedb, ki bodo na voljo pri novem Silveradu. Tokrat so se pri Chevroletu odločili, da se odpovejo kromanim dodatkom in jih nadomestijo z dodatki v črni barvi. Enako črnino bomo našli tudi na platiščih, ki so za letnik 2019 na novo oblikovana.

Na zadku ima Silverado nov difuzor z dvema nastavkoma za izpuh. Različica Trailboss ima veliko pripomočkov za terensko vožnjo in ima za 5 centimetrov dvignjeno podvozje v primerjavi z ostalimi Silveradi. Novi Silverado je še bolj zmogljiv kot predhodniki, saj je narejen iz čvrstejših in bolj kakovostnih zlitin in ima še dodatno ojačano dno kesona. Silverado je tako vzdržljivejši, a kot trdijo pri Chevroletu, tudi lažji. Več o motorjih in drugih specifikacijah Silverada bo znanega na avtosalonu v Detroitu.

PREBERITE ŠE: CHEVROLET CORVETTE ZR1 (2019): NAJMOČNEJŠA CORVETTA VSEH ČASOV

Galerija slik: 2019 Chevrolet Silverado

2019 Chevrolet SilveradoOdpri galerijo

Simba Snoozeliner Simba Snoozeliner: potovanje z avtobusom bo kmalu povsem drugačno Renault Zoe Star Wars Renault Zoe Star Wars Edition: električna Sila je z njo cover-skoda-karoq Škoda Karoq: mali Kodiaq, ki je nadomestil Yetija McLaren 720S McLaren 720S za 25 bitcoinov · · · · ·