John Hancock Center's Tilt
Utrip mesta · destinacija

Običajen pogled z vrha sto nadstropne stolpnice očitno ni več enako razburljiv, zato je nekdo prišel na idejo Chicago Tilta – adrenalinsko izkušnjo v 94. nadstropju John Hancock Centra v Chicagu. Del nadstropja se namreč nagne kar 30 stopinj, medtem ko vi stojite na robu. Dobesedno.

Chicago Tilt, adrenalinska izkušnja, postavi interesente v jekleno sobo z okni skupaj s še sedmimi udeleženci. Vsak si izbere prostor v oknu ter se oprime jeklenih palic, tako da ne pristane na obrazu med 30-stopnijskim prevračanjem na glavo. Ko so vsi pripravljeni, se soba počasi začne nagibati, dokler ne doseže 30-stopnijskega kota, kar omogoča, da udeleženci strmijo v mesto in vrvež spodaj, medtem ko imajo občutek, da bodo ravnokar padli.

PREBERITE ŠE: Batman 4D Roller Coaster: 4D Batman vlak smrti

Je varno? Najbrž Tilta ne bi odprli, če bi se tukaj porajali kakšni dvomi. Je adrenalinsko? Predstavljajte si, da stojite na robu okna, 305 metrov od tal. Nato si pa predstavljajte nagibanje telesa naprej, občutek, da boste ravnokar padli.
75 sekund vas bo stalo 4 evre.

autumn-in-paris 10+ najlepših kotičkov sveta, ki jih je najbolje obiskati pozno jeseni AlbuquerqueBalloonFiestaLAF-puzzle2 Osupljivi ”timelapse” z največjega balonarskega festivala na svetu Portobello-Road-Flea-Market 7+ najboljših Vintage & Second hand sejmov, ki jih obiščite v teh evropskih prestolnicah Plovdiv, Bolgarija 10 mest, ki jih moramo obiskati v letu 2015 po izboru revije Lonely Planet