Chocolate village by the river: čokoladni glamping ob Mariborskem jezeru
V zraku · buzz buzz

Ljubitelji čokolade, pozor! V Limbušu, ob Mariborskem jezeru, nastaja prav posebni luksuzni glamping oziroma čokoladna vas Tete Fride, ki se bo uradno imenovala Chocolate village by the river. Če bo šlo vse po sreči, ga boste lahko prvi sladkosnedi obiskali že junija.

Na svoj račun boste še to poletje prišli vsi ljubitelji čokolade. V okolici Maribora bo namreč zrasel prav poseben luksuzni glamping, katerega rdeča nit bo ena in edina čokolada.

Luksuzni glamping Chocolate village by the river, ki se bo nahajal ob Mariborskem jezeru in Dravski kolesarski poti v Limbušu, naj bi imel 13 hišk, obratoval bo celo leto. Hiške bodo namreč dobro izolirane, na voljo bosta tako gretje, kot hlajenje.

Kot je pričakovano, se bo vse vrtelo okoli čokolade: čokoladne masaže, čokoladni zajtrk, čokoladna kozmetika, čokoladne delavnice … Ne smemo pozabiti niti degustacijsko vinsko zemljanko, savno na drevesu, jacuzzi. Kot smo že povedali, ga lahko pričakujemo letos poleti, junija. Oh, kako sladko bo poletje. “Projekt plaža” je pozabljen!

Galerija – Chocolate village by the river: čokoladni glamping ob Mariborskem jezeru

Chocolate village by the river: čokoladni glamping ob Mariborskem jezeruOdpri galerijo
Zakaj bi se morali več objemati? Zakaj bi se morali več objemati? shutterstock_511107457 Zakaj se imamo psi in ljudje tako radi? Mamice, ki imajo več otrok, se počasneje starajo Mamice, ki imajo več otrok, se počasneje starajo Materinski dan: 10+ razlogov, zakaj moraš biti hvaležen mami Materinski dan: 10+ razlogov, zakaj moraš biti hvaležen mami · · ·