Čokolada  Choconips
Utrip mesta · kulinarika

Z Japonske prihaja bizarna čokolada podjetja Mme KIKI. Choconips je serija osmih različnih čokoladic v obliki bradavic mlajših in starejših žensk. Posrečeno ali neokusno? Odločitev prepuščamo vam.

Japonska nas še naprej zalaga z bizarnimi izdelki. Ta tokrat ne prihaja s področja tehnologije, ampak kulinarike. Čokoladice v obliki bradavičk Choconips je navdihnil budistični tempelj Jisom-in. V kompletu prihaja osem užitnih čokoladnih bradavic, ki posnemajo videz bradavic iz različnih življenskih obdobij ženske.

PREBERITE ŠE: Čokoladi Toblerone spremenili obliko in ljudje so besni!

Če se sprašujete, kako je lahko čokolado v obliki bradavic navdihnil tempelj, velja dodati, da je bil Jisom-in nekoč rezerviran ekskluzivno za ženske, v njem pa so bradavice častili kot simbol rodnosti, varnega poroda in zdravja. Same čokoladice naj bi prinašale srečo. V spletni trgovini Mme KIKI bodo voljo od 6. februarja 2017 po ceni 47 evrov za komplet.

Galerija – užitne bradavičke Choconips:

Čokolado Choconips je navdihnil budistični tempelj.Odpri galerijo

Jose Gourmet sardine 4 Sardine Jose Gourmet – tako kreativne embalaže za sardine še niste videli Kruh po islandsko Kruh po islandsko – namesto pečice, vroč pesek in brbotajoče blato Koktajl Lolita ima čokoladno-smetanast okus Slovenka ustvarila enega od najboljših koktajlov na svetu! Najdražlji čips na svetu S:t Eriks: najdražji čips na svetu – 50 evrov za 5 rezin! · · ·