Christini II-Track Snow Bike
Utrip mesta · mobilno

V zimskem času večina motoristov svoje motocikle pospravi v garaže, toda če pozimi pogrešate vožnjo z motorjem, so pri podjetju Christini All Wheel Drive Motorcycles izdelali motocikel za sneg, s katerimi boste lažje prebrodili čas, ko vaš motocikel spi zimsko spanje.

Sneg in motocikli ne gredo ravno dobro skupaj. To pa ne velja za motocikel Christini AWD Motorcycles z opremo za sneg. II-Track Snow Bike podjetja Christini All Wheel Drive Motorcycles je na snegu doma. Namesto pnevmatik ima namreč gosenice. Gre za križanca med klasičnim motociklom in snežnimi sanmi.

PREBERITE ŠE: Nissan Rogue Warrior: suv goseničar rojen za sneg

Motocikel s pogonoma na obe kolesi oz. v tem primeru na tračna sistema vas bo olajšal za najmanj 8000 evrov, a za to ceno tako rekoč dobite dve vozili za eno. Klasičen večnamenski motocikel Christini AWD Motorcycles in motocikel za sneg. Snežna različica je namenjena tako rekreativni kot vojaški rabi ter je primerna tudi za vožnjo po pesku in blatu. Izbirate lahko med 300- in 450-kubičnim dvotaktnim motorjem. II-Track Snow Bike ni prvi tovrstni motocikel, vsekakor pa nas je od vseh do zdaj najbolj prepričal.

Galerija – motocikel za sneg II-Track Snow Bike:

Christini II-Track Snow BikeOdpri galerijo

Jahta Lexus Sport Luksuzna jahta Lexus Sport – nova igračka za milijonarje Pacifica Pacifica – prvo samovozeče vozilo, ki bo naprodaj še ta mesec! Rešilni dron [Video] Rešilni dron – prihodnost reševanja Rimac in Butatti v lLoveniji Rimac Concept One vs. Bugatti Veyron: krški Raceland gostil dvoboj najhitrejših avtomobilov na svetu · · ·