Premium čili omaka Chilli Čar
Utrip mesta · kulinarika

Omaka Čili Čar Premium iz v Sloveniji pridelanih čilijev je narejena pod okriljem majhnega družinskega podjetja in se ponaša z estetskim pakiranjem in vrhunskim okusom, ki mu ni enakega. Recept za štiri edinstvene premium omake, ki prepričajo še takšnega petičneža, je namreč nastajal dolgi dve leti.

Čili Čar so izdelki iz doma vzgojenih in lokalno pridelanih najboljših sort čilijev z dodatki sadja in mešanice začimb brez kakršnihkoli umetnih aditivov. Ker smo prepričani, da se za vsakim izdelkom ali storitvijo na potrošniškem trgu skriva zanimiva zgodba, smo člane ekipe Čili Čar povprašali o njihovi. Ti pravijo, da zgodba o nastanku slovenskih izdelkov Čili Čar ni nič posebnega. Prepričani so celo, da smo slišali veliko boljših. Zavedajo se, da za vsakim izdelkom stoji zgodba o nastanku ideje, zgodba o realizaciji, zgodba o začetnih napakah, zgodba o potu, žuljih, solzah in smehu. Po nekaj letih se pri nekaterih oblikuje tudi zgodba o uspehu. Slednjih, čeprav se ob poplavah medijskih zgodb morda zdi nasprotno, v resnici ni veliko. Bolj kot z zgodbo in lepim videzom bi nas radi prepričali z res neverjetno čarobnim okusom, ki mu ni enakega. Besede ga ne morejo opisati.

PREBERITE ŠE: Čudežno in učinkovito zdravilo za prehlad

Če nam bo všeč in bo našel prostor v naši kuhinji, bo morda tudi njihova zgodba ena tistih zgodb o uspehu. Če ne, pa nam bodo hvaležni že, če ga bomo zgolj preizkusili. Tukaj so namreč le zato, da ponudijo najboljše, kar znajo. Izdelki Čili Čar so na voljo ekskluzivno v trgovini Svilna pot na Trubarjevi ulici 20 v Ljubljani. Narejeni so iz v Sloveniji pridelanih čilijev in brez aditivov pod okriljem majhnega družinskega podjetja. Njihova največja prednost je recept za štiri edinstvene premium omake, ki je nastajal dolgi dve leti.

Premium čili omaka Chilli ČarOdpri galerijo
Kuharska oddaja The Bear-Naked Chef z golim kuharjem, Adrianom De Berardinisom. The Bear-Naked Chef: kuharska oddaja z golim chefom! Vrteča torta Zavrteli so torto in zgodila se je čarovnija! Božične večerje po svetu Kakšne so tradicionalne božične večerje po svetu? Najboljše restavracije na svetu po mnenju TripAdvisorja Najboljše restavracije na svetu po mnenju TripAdvisorja · ·