čips
Utrip mesta · kulinarika

Čips je redni spremljevalec pijač, predvsem tistih, ki jih najdemo na zabavah, med katerimi pa se kapučino bolj redko znajde. A tako čips kot kapučino sta sinonim za prijetne trenutke. In tako sta se našla. Nenavaden par, ki se je ‘spoznal v podjetju Lay’s, bo med ljudmi definitivno sprožil tako zgražanje kot odobravanje. Okusi so pač različni in zakaj bi bilo pri čipsu kaj drugače?

Po čipsu z okusom po Guinnessu se nam zdaj obeta še čips z okusom po kapučinu. A prej mora ta pečeni krompirček z novopečenim okusom zbrati zadosti podpore, če se želi kdaj videti na ‘guest listi’. Kapučino čips je namreč del kampanje »Do Us A Flavor« proizvajalca čipsov Lay’s, ki vsako leto ljubiteljem tega slanega prigrizka ponuja, da izberejo en nov eksotičen okus. Tokratno glasovanje se pričenja 28. julija, ko se bodo Lay’sovim znanim okusom začasno pridružili štirje novi, in če bi vprašali prerokovalca iz kave, bi si upal trditi, da bi dejal, da bomo kapučino vendarle še naprej le srkali in ne tudi grizljali.

Preberite še: Recept: Osvežujoča jagodna limonada

175957159 Recept: Osvežujoča jagodna limonada 488784595 Recept: Poletni pikantni repki kozic z okusno pomako Foto: pied-a-terre 10 restavracij z Michelinovimi zvezdicami, v katerih si dejansko lahko kaj privoščimo 136141627 Recept: Lahkotna testeninska poletna solata · · · · · ·