Pametni sesalnik Tesla
V zraku · dizajn · V zraku · tehnologija

Kaj je lahko čistejše kot Teslini električni avtomobili? Vsekakor Teslin pametni – robotizirani sesalnik, ki navdušuje gospodinje po celem svetu.

Si predstavljate sesalnik, ki ga v celoti upravljate prek pametnega telefona. Takšnega, ki ima vgrajeno umetno inteligenco, ki ‘začuti’ in algoritmično ve, kdaj je treba znova posesati vaše stanovanje. Vse, kar mora uporabnik storiti, je, da občasno izprazni zbiralnik smeti in prah iz zbiralnika sesalnika. S kopico senzorjev bo v celoti izrisal zemljevid vašega stanovanja in se sproti učil, kje je v vašem stanovanju najbolj umazano, in tam pogosteje čistil. Sam se bo seveda umaknil pred vami v polnilno postajo in spet začel sesati, ko boste zapustili prostor. Ponoči pa bo pridno spal. To je pametni sesalnik, kot si ga je konceptno zamislil Marcus Jonsson, in na žalost ni naslednji nori projekt Elona Muska – direktorja in vizionarja podjetja Tesla.

Ampak nič še ni izgubljeno. Če boste z všečki podprli to idejo, bodo pri Tesli vsekakor razmislili o pripravi tovrstnih projektov v prihodnosti. Tehnologija za tovrsten sesalnik je namreč tu že danes.

Galerija slik: Sesalnik Tesla

Pametni sesalnik Tesla Odpri galerijo
SNYR x EQUA: "rose gold" steklenička za vodo z zapestnico SNYR x EQUA: “rose gold” steklenička za vodo z zapestnico a01ac85b35481c66d69fd5c0cd95345b_original Dim Dim: posrečena prozorna gugalnica za mačke desk_01 Čudežna miza po meri kreativca: Artifox Desk 01 Kozarec za vino Wine Glass Mask Wine Glass Mask: kisikova maska za vino · · · · ·