Citroën Spacetourer 4x4 Ë
Utrip mesta · mobilno

Radi potujete in občasno zavijete na stranpoti? Potem je Citroën Spacetourer 4×4 Ë kot nalašč za vas. Gre za sodobno zasnovan kombi, namenjen aktivnim družinam, ki ima šest centimetrov višje podvozje in napoveduje privlačen serijski model.

Citroën Spacetourer 4×4 Ë je večnamenski kombi, podprt s sodobnim štirikolesnim pogonom za vse terene. Francoska avtomobilska znamka ga je izdelala z družbo Automobiles Dangel. Poganja ga dizelski motor BlueHDi 150 S&S, moč na kolesa pa prenaša 6-stopenjski ročni menjalnik, ki ponuja udobje limuzine in zmogljivosti terenca. Opremili so ga z navigacijskim sistemom 3D CITROËN Connect Nav, ki ga je mogoče upravljati glasovno ali prek 7-palčnega zaslona na dotik.

Za varnejšo in udobnejšo vožnjo med drugim skrbijo omejevalnik hitrosti vozila, samodejni preklop med dolgimi in zasenčenimi lučmi, odčitavanje prometnih znakov, sistem Active Safety Brake, ki je zadolžen za preprečevanje telesnih poškodb potnikov in zaviranje namesto voznika, priporočila o omejitvi hitrosti, sistem nadzora mrtvega kota in opozorilnik na nenamerno menjavo prometnega pasu (opozori, ko vozilo zapelje čez talno črto brez vključenih smernih kazalcev). Projekcijski prikazovalnik skrbi, da ni treba odmakniti pogleda s ceste (v vidnem polju voznika se projicirajo vse ključne informacije za vožnjo), Top Rear Vision pa kameri na zadnjem delu na zaslon na dotik pošilja sliko s 180-stopinjskim vidnim kotom, kot je vidno od zgoraj.

PREBERITE ŠE: Citroën C-aircross: možati in čokati mali SUV

Citroën bo koncept, odet v maskirne barve, pripeljal na ženevski avtosalon. Citroën Spacetourer 4×4 Ë bo na voljo v treh dolžinah, in sicer XS (pet sedežev), M in XL, ki bo lahko prepeljala kar devet ljudi. V Švici bo viden XS, ki bo imel 2-litrski dizelski motor s 150 KM (110 kW). Moč na kolesa bo prenašal 6-stopenjski ročni menjalnik. Lahko bomo izbirali med različnimi načini razporejanja moči, tudi z blokado.

Galerija – Citroën Spacetourer 4×4 Ë:

Citroën Spacetourer 4x4 ËOdpri galerijo

Pagani Huayra Roadster Pagani Huayra Roadster – Huayra se sleče za 2,3 milijona evrov Dron za letenje nad Dubajem Ehang 184 AAV: v Dubaju boste lahko po zraku leteli z dronom Novi Ford Focus Electric je že naprodaj v nekaterih držav Evrope. Novi Ford Focus Electric (2017) – električni družinski avto, ki se napolni, medtem ko skočite na kavo Bolid Spark SRT05E Spark SRT05E – prihodnji bolid prvenstva formule E · · ·