cover-oglas-novinarji
V zraku · buzz buzz

City Magazine iz dneva v dan podira rekorde branosti in obiskanosti ter tako uživa status najbolj branega lifestyle spletnega portala namenjenega obema spoloma. Zaradi načrtov širitve in boljšega pokrivanja zanimivih tematik v svoje vrste vabimo nove sodelavce, ki bi samostojno pokrivali svoja področja pisanja. V kolikor poznaš osebo s smislom za pisanje o naših tematikah, prosim deli to objavo ali jo posreduj preko elektronske pošte.

CityMagazine.si in tiskane edicija v svoje vrste vabijo zunanje sodelavce – novinarje in redaktorje vsebinskih področji, ki jih pokrivajo navedene edicije in spletno mesto citymagazine.si.

O City Magazine – Največji nacionalni brezplačnik za urbano populacijo.

City Magazine je največji lifestyle magazine namenjen obema spoloma. Je brezplačen in v tiskani ediciji doseže izjemno naklado (70.000 izvodov) z distribucijo na več kot 450 odjemnih mestih po vsej Sloveniji. Na spletu je od septembra 2013 prisoten s prenovljenim portalom in je v tem času uspel doseči vodilno pozicijo med portali iz področja lifestyle tematik namenjenih obema spoloma.  Prav tako se redno uvršča med 25 najbolj obiskanih slovenskih medijev po meritvi MOSS, z dosegom skoraj 110.000 različnih slovenskih uporabnikov spleta, kar predstavlja 7,40 % vse spletne populacije.

Načrti za prihodnost so veliki in gredo v smer odličnosti ter razvoja novih vsebin. Iz tega razloga v svoje vrste kot zunanje sodelavce – vabimo mojstre besed, predvsem pa novinarje s srcem.

Pričakovanja uredništva;

Filozofija uredništva City Magazine je drugačna od filozofij klasičnih založniških hiš. Zato ne pričakujemo klasičnih profilov, temveč profile sodelavcev, ki bodo s svojo energijo, navdušenjem ter ljubeznijo do ustvarjanja, gradili in skupaj soustvarjali blagovno znamko City Magazine, navduševali spletne množice kot tudi množice bralcev naših tiskanih edicij. Sodelovanja ne pogojujemo z izobrazbo, zato v ospredje dajemo interes posameznika za delo na določenem področju njegovega interesa.

Obvladaš neko temo. Ne mine dan, da je ne bi spremljal. Veš kaj je lepo in estetsko? Si enostavno želiš biti na svojem področju najboljši?

Verjamemo, da med nami obstajajo tudi takšni posamezniki. Posamezniki, ki so sposobni oblikovati trende, iskati novosti, jih ustvarjati ter javnost na ta način izobraževati ter obveščati.

Pričakovana znanja:

  • CMS / Delo s CMS sistemi, ni pogoj je pa zaželjeno zaradi vnosa člankov na spletno stran (WordPress)
  • Delo v oblaku – Google Drive, urejevalnik tekstov Google “Dokumenti, razpredelnice,” delo z rešitvami v oblaku in apliakcijami.
  • Foto obdelava / Urejanje in popravki, oblikovanje, obrezovanje fotografij (Photoshop, ostalo).
  • Brezhibno poznavanje slovenskega knjižnega jezika.
  • Idejnost, inovativnost, progresivnost.
  • Poznavanje osnov družabnih omrežji ter administracije družabnih spletnih kanalov (Instagram, Facebook, Twitter).

Način dela: samostojno od doma s tedenskimi uredniškimi srečanji na sedežu podjetja Mestne revije d. o. o., Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana.
Oblika dela: avtorska pogodba, s.p., študent ali drugi status, …
Plačilo: mesečno glede na obseg opravljenega dela (količina) in odgovornosti, stimulacija glede na uspešnost vsebin in samostojnost.

Kako oddam prijavo?!
Prijavo s svojim CV-jem ter izkušnjami posreduj na job@citymagazine.si. Hkrati pa bi prosili, če posredujete vsaj 3 ideje za članke iz tvojega področja. Torej področja, ki bi ga pokrival.

Prijave zbiramo do 15.7.2015

Zakaj ne maramo svojega lastnega glasu, ko ga slišimo? Zakaj sovražimo svoj lasten glas? Stilsko razpolovljena hotelska soba. Pavel Vetrov – soba, ki je pol minimalistična, pol maksimalistična good-morning-wide-wallpaper-550795 20 jutranjih navad za dober začetek dneva Plavalna kape za tiste z dolgo brado. Plavalne kape za bradače, ki jim pomagajo, da plavajo hitreje