maxresdefault (1)
V zraku · buzz buzz

Devin Graham, znani snemalec YouTube posnetkov, je navdušil s svojim novim izdelkom. Videoposnetek človeškega bowlinga na snegu je naravnost fantastičen!

Devin Graham se loti prav vsega. Spletna zvezda znanega omrežja YouTube je tako posnela že ogromno videev, katerih skupna značilnost sta nenavadnost in nevarnost. Njegovi videoposnetki so dosegli že 309,9 milijona ogledov, nanje pa je naročenih že 1,8 milijona uporabnikov YouTubea.

Z enim zadnjih posnetkov, ki jih je Graham posnel v sodelovanju s podjetjem Bear Naked, pa je navdušil tudi vse ljubitelje bowlinga. Pisto je namreč postavil kar na sneg, male lesene kije zamenjal z ogromnimi plastičnimi, bowling kroglo pa z ogromno žogo Zorb. V slednjo se namesti igralec, ki se nato z njo spusti po klančini in skuša zadeti vse kije, na poti pa mu zadetek poskušajo preprečiti drugi igralci. Ti se pogosto “žrtvujejo”, saj jih Zorb večinoma kar povozi. Igra postane še bolj fascinantna ponoči, ko so tako Zorb kot kiji tudi osvetljeni.

Nekateri že razmišljajo o tem, da bi človeški bowling lahko postal novi olimpijski šport. Oglejte si spodnji videoposnetek in sami presodite, ali bi naslednje zimske olimpijske igre v Pjongjangu leta 2018 to disciplino preprosto morale uvrstiti v tekmovanje za kolajne. Mi menimo, da vsekakor!


Poljubčki iz Sočija Kul koncept, ki združuje lično pločevinko in okusni Pinot Vino od zdaj na voljo tudi v pločevinkah TaiyoWatanabe-9253 Neverjetne skulpture iz starih rolk cover-zakaj-se-zaljubimo 8 nepričakovanih razlogov, zaradi katerih se zaljubimo · · ·