crochella
Utrip mesta · moda

Ponovno je prišel čas, ko si slavni in malce manj slavni nadanejo svoja premišljeno izbrana festivalska oblačila in se sprehodijo po Coachellinih modnih travnatih stezah.

Drugi in tretji vikend v aprilu je v svetu popkulture posvečen najbolj odmevnemu glasbenemu festivalu, ki vsako pomlad pričara občutek, da bo poletje kmalu tu. Coachellini začetki segajo v leto 1999. Kar je bil nekoč majhen festival, je dandanes svetovno znan festival, na katerega si želimo vsi. V kolikor nismo med srečneži, ki te dni uživajo v najboljšem, kar ta trenutek ponuja glasbeni svet, si lahko v galeriji ogledamo kaj so oblekli najbolj drzni obiskovalci.

Z obsežno galerijo bomo vsekakor našli dovolj inspiracije za obisk prihajajočih pomladnih festivalov v naši neposredni bližini.

Foto: Driely S.Odpri galerijo
Summer-Dresses-Fashion-Trends-2014-stripes Trend – mornarske črte se vračajo v velikem slogu Foto: Stylishminds.files.wordpress.com Za H&M bo oblikoval oboževani Alexander Wang kolaz Ženski modni trend 2014 – nova kolekcija Twin-set 02_Frey-Wille-Passionate-Russia_Golden-Kalinka FREYWILLE nakit, ki izraža ljubezen · · ·