coke-mixers-1556821291
Utrip mesta · kulinarika

Coca-Cola se uvršča med tiste pijače, ki se odlično podajo k različnim vrstam žganja – a se podjetje s tem slovesom ne namerava zadovoljiti, zato si želi mešanje pijač popeljati na višjo raven, zato so ustvarili Coca Cola Signature Mixers!

Britanska podružnica Coca-Cole je predstavila kvartet dodatkov za koktajle, ki so jih ustvarili priznani barmani z različnih koncev sveta (Max Venning, Adriana Chia, Pippa Guy, Antonio Naranjo in Alex Lawrence).

Projekt se je začel že marca 2018, ko je Coca-Cola izbrane strokovnjake za mešanje pijač povabila v svojo delavnico na skriti lokaciji. Tam so zasnovali mešanice, ki so jih v okviru degustacij nato ponudili naključnim potrošnikom. Štiri najbolj priljubljene različice Coca Cola Signature Mixers se bodo kmalu znašle tudi na prodajnih policah. Postrežene bodo v stekleničkah z legendarno silhueto, ki jih je Coca-Cola prvič uporabila že davnega leta 1894.

V nadaljevanju vam predstavljamo 4 pijače za mešanje, ki so del nove linije Coca-Cola Signature Mixers.

Smoky Notes (Max Venning)

Aromatična mešanica je sestavljena iz dišeče kanenge, semen muškatnega slezenovca in suhega sadja ob dodatku perujskega balzama in jantarja. Podala se bo zlasti k začinjenemu rumu in kakovostnemu viskiju.

Spicy Notes (Adriana Chia in Pippa Guy)

Kombinacija limete, ingverja, pekočih feferonov, rožmarina in jasmina je kot nalašč za mešanje z začinjenim rumom, starano tekilo ali sladkim viskijem.

Herbal Notes (Antonio Nevares)

Naravna mešanica, ki temelji na limonski travi, semenih kopra in žametnici, bo popestrila zlasti viski v jantarni barvi in večino vrst ruma.

Woody Notes (Alex Lawrence)

Zadnja pijača je zmes pačulija, bazilike in yuzuja. Navdušila vas bo z osvežujočim okusom, ki je še posebej primeren za mešanje z zlatim rumom ali dimljenim viskijem.

Življenje brez obžalovanja: 30 stvari, ki jih moraš narediti pred 30. letom Življenje brez obžalovanja: 30 stvari, ki jih moraš narediti pred 30. letom shutterstock_447767809 (1) Najlepše ženske 21. stoletja: popolna kombinacija lepote, karizme in ženstvenosti 8 stvari, ki jih morate vedeti, preden se odpravite na tetoviranje To morate vedeti, preden se odpravite na tetoviranje! BeFunky-collage (19) Antiselfiji: ženska objavlja selfije, na katerih je “mrtva”, ker … ·