Lažno okno Coelux
Utrip mesta · dom

Italijanska znamka Coelux je predstavila revolucionarno lažno okno, ki poustvarja naravno svetlobo. To počne tako dobro, da ga zamenjate za pravo. Ustvarjeno za temačne prostore s pomočjo nanotehnologije ne le posnema temperaturo barve svetlobe, temveč tako dobro posnema dnevno svetlobo, da zavede prav vsakega.

Lažno okno znamke Coelux omogoča, da je vsak prostor deležen naravne svetlobe, tudi če je brez okna. Zanj vam ni treba prebijati zidu ali odpirati strehe, montaža milimetrskega lažnega okna namreč še zdaleč ni tako ”invazivna” kot montaža klasičnega okna.

PREBERITE ŠE: Naked – ogledalo, ki vrača več kot le odsev

Lažno okno učinek naravne svetlobe dosega s pomočjo nanotehnologije, ki tako odlično posnema naravno svetlobo, da niti v snu ne pomislite, da ne zrete v resnično nebo. Svetloba skozi okno pada pod kotom 45 stopinj in ponuja optimalno razmerje svetlobe in sence ter prinaša dnevno svetlobo tudi v prostor, kamor prej ni stopila oz. je bila zelo ”plašna”.

Okno lahko uporabljate tudi v terapevtske namene, saj vemo, da zadrževanje v temnih prostorih z umetno svetlobo na nas ne vpliva dobro, z oknom znamke Coelux pa je ta problem odpravljen.

Lažno okno CoeluxOdpri galerijo
Hladilniki FAB28 s podpisom Dolce & Gabbana FAB28 – hladilniki s podpisom Dolce & Gabbana Ležišče Smarttress Smarttress – ležišče, ki ve, če vas partner vara El Purista je ultimativni naslonjač za oboževalce cigar El Purista: naslonjač za ljubitelje cigar Grande-Lounge-Suite Pomladne terase 2016