chocolateprint
V zraku · tehnologija

Ljubiteljem čokolade se bodo kmalu uresničile sanje. Podjetje Hershey’s bo namreč izdelalo 3D tiskalnik čokolade.

Podjetja vsak dan presenetijo z novimi tehnološkimi dosežki in nič nas ne more več presenetiti, skoraj nič. 3D printer čokolade je namreč kljub napredni tehnologiji eden najbolj zanimivih izumov zadnjega časa, za katerega bodo poskrbeli pri 3D Systems in Hershey’s. »Ne glede na to ali se ustvarja novo obliko sladkarij ali razvija nove načine kako jo izdelati, nove tehnologije kot je 3D tiskanje se nam zdijo zelo dobrodošle,« je povedal vodja razvoja in raziskav William Papa.

Ustvarjanje hrane pa ni prav nič novega niti za podjetje 3D Systems, ki se je pred kratkim predstavilo z ChefJet 3D tiskalnikom hrane, ki ustvari izdelke z uporabo sladkorja. To pa ni edini 3D tiskalnik hrane, tudi Foodini lahko tiska prigrizke, kot so mini pice in ravioli.

3D tiskalnik čokolade za zdaj še nima datuma izdaje ali cene, obenem tudi še niso potrdili ali bo tiskal čokolado na industrijski ravni ali bo naprava dosegljiva tudi običajnim potrošnikom.

Mark Zuckerberg, CEO of Facebook, makes Ali Facebook izgublja svoj cool? 4_panono_hongkong Panoramska kamera – žoga, ki presega 100 megapikslov Batmobile-Tumbler-iPhone-5-Protective-Case-03 Ko iPhone postane neustrašni Vitez teme Philips PerfectCare Pure Z novim likalnikom Philips PerfectCare Pure je likanje postalo hitro in zabavno · · · · ·