PicMonkey Collagedobnik
Utrip mesta · kulinarika

Čokoladni atelje Dobnik, družinsko podjetje in čokoladnica z 20-letno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov, tudi to jesen ni pozabil na nas. Nova jesenska kolekcija pralinejev iz Čokoladnega ateljeja Dobnik, nas bo razvajala z okusi cimeta, mandljev, lešnika, pistacije ali pa morda porta. Jesen bo tako sladka, lepša in zabavnejša.

Čokoladni atelje Dobnik najdemo tako v Ljubljani, Mariboru, Celju in Žalcu, ustavimo pa se lahko tudi v njihovi spletni trgovini. V Žalcu je med drugim tudi delavnica, kjer družinsko podjetje že nekaj več kot 20 let ročno izdeluje čokoladne izdelke. Naravne in kakovostne sestavine, nič konzervansov ter uporaba prave čokolade pralineje in čokolade Čokoladnega ateljeja Dobnik ohranjajo avtentične in sveže.

PREBERITE ŠE: Čokoladni atelje Dobnik – sveža malinova mousse torta

Nova jesenska kolekcija pralinejev iz Čokoladnega ateljeja Dobnik, nas bo razvajala z okusi cimeta, mandljev, lešnika, pistacije ali pa morda porta.


Restavracija Vrtnarija Teden restavracij 2015 vabi na jesenska kulinarična razvajanja Najboljši_Lolitin_sladoled SoolNua World ICECREAM Index: najboljša svetovna sladoledna destinacija je Ljubljana in slaščičarna Lolita kuharska_akademija_september (12) Kuharska akademija – CITY CHEF: S slastnimi kostanji in sočnimi gobicami v jesen Kako pravilno razrežeš torto? Kako pravilno narežeš torto? ·