unnamed (1)
Utrip mesta · kulinarika

Nove pomladne bonboniere Čokoladnjega ateljeja Dobnik sestavljajo pralineji iz najboljše čokolade in sveži sadni okusi. Razveselimo se lahko z okusi pomaranče, limete, maline, borovnice, amarete, marakuje ali pa pistacije.

Čokoladni atelje Dobnik, družinsko podjetje in čokoladnica z 20-letno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov, je pripravilo posebno sladko pomladno bonboniero, ki bo navdušila vsakega sladokusca. Nove pomladne bonboniere sestavljajo pralineji iz najboljše čokolade in sveži sadni okusi. Razveselimo se lahko z okusi pomaranče, limete, maline, borovnice, amarete, marakuje ali pistacije. Elegantna sveža embalaža ter pestri okusi v treh pomladnih bonbonierah, pa bodo poskrbeli za sladko pomladno-poletno prebujenje.

PREBERITE ŠE: Čokoladni atelje Dobnik – valentinova kolekcija D’Love Collection

Z ročnim delom, naravnimi in kakovostnimi sestavinami ter z uporabo prave čokolade, v pralinejih in čokoladah Čokoladnega ateljeja Dobnik nikoli ni konzervansov, saj bi ti neizbežno ubili njihov čar – to je, da jih pojemo sveže. Čokoladni atelje Dobnik najdemo tako v Ljubljani, Mariboru, Celju ter Žalcu, ustavimo pa se lahko tudi v njihovi spletni trgovini.

ZaZajtrk Ekološka Kmetija Darja: Ekološko pridelana hrana in kozmetika iz naravnih sestavin iStock_000044312544_Medium Najbolj znane vrste kruha na svetu iStock_000010853841_Full Prijavi se: Kuharska akademija – CITY CHEF – Tartufova pravljica s šparglji Coffee Stout Coffee Stout: Slovensko pivo Pelicon z dodatkom kave Escobar · ·