PicMonkey Collage malina
Utrip mesta · kulinarika

Čokoladni atelje Dobnik, družinsko podjetje in čokoladnica z 20-letno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov, nas tokrat k sebi mami z njihovo vrhunsko malinovo torto. Sestavine v čokoladnem in malinovem moussu zagotavljajo pravo kulinarično eksplozijo okusa, ki nam bo polepšala pomladne dni.

Malinova čokoladna mousse torta bo tako navdušila vsakega sladokusca. Moderen francoski pristop ter domišljija ateljeja Dobnik pa zagotavljajo pravi kulinarični užitek. Pri izdelavi svojih sladkih izdelkov ne uporabljajo konzervansov, mi pa lahko tako uživamo v polnem naravnem okusu in hkrati poskrbimo še za svoje zdravje. Ročna izdelava jim omogoča uporabo svežega sadja in mlečnih izdelkov, sestavine pa prilagajajo letnemu času. Malinovo čokoladno mousse torto lahko tako naročimo v poslovalnicah v Ljubljani, Mariboru, Celju ter Žalcu, ustavimo pa se lahko tudi v njihovi spletni trgovini.

PREBERITE ŠE: Čokoladni atelje Dobnik – sladka pomladna bonboniera Pomlad

Oglejte si slastno torto Malina v galeriji.

Torta Malina Odpri galerijo
Easter Feast Nasveti za peko: Velika noč in tradicionalna slovenska potica Dietary food background Spomladanske prehranske navade in dieta za boljše počutje Jernej Kitchen Jernejkitchen: PDF knjižica z osnovnimi recepti priprave kislega testa in kruha Mehiška kuhinja Iz katerih sestavin so pripravljene tradicionalne jedi posameznih držav? · ·