PicMonkey Collage
Sponzorirano · Utrip mesta · kulinarika

Čokoladni atelje Dobnik, družinsko podjetje in čokoladnica z 20-letno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov, tudi za valentinovo ni pozabilo na majhne pozornosti v obliki sladkih pregreh z bonbonierami D’Love Collection.

Čokoladni atelje Dobnik najdemo tako v Ljubljani, Mariboru, Celju ter Žalcu. V Žalcu je med drugim tudi delavnica, kjer družinsko podjetje že nekaj več kot 20 let izdeluje čokoladne izdelke. Z ročnim delom, naravnimi in kakovostnimi sestavinami ter z uporabo prave čokolade, v pralinejih in čokoladah Čokoladnega ateljeja Dobnik nikoli ni konzervansov, saj bi ti neizbežno ubili njihov čar – to je, da jih pojemo sveže.
Njihovim zaščitenim specialitetam Figam Prešernovim (suhe fige v kremi, prekrite s črno ali mlečno čokolado), Frančevim čvešpam (suhe slive napolnjene z orehom, prevlečene s kremo in čokolado) in slastnemu izboru finih bonbonier, čokolad, piškotov, vročih čokolad, pralinejev, tort, moussov ter drugih čokoladnih dobrot, so se tokrat pridružile sladke pregrehe v valentinovi kolekciji D’Love Collection, ki jo sestavljajo bonboniera Srce Quadro, bonboniera Valentinovo in Valentinovo srce, ki prihajajo zavite v embalažo z ljubezenskim motivom. Tako lahko letos najdražjim podarimo pralineje v obliki srčkov ali pa eno veliko čokoladno srce, ki bo zanetilo pravo čokoladno ljubezen.
Izdelke Čokoladnega ateljeja Dobnik lahko naročimo tudi v njihovi spletni trgovini.

PREBERITE ŠE: Čokoladni atelje Dobnik

Oglejte si valentinovo kolekcijo čokolad D’Love Collection v galeriji.

Truffles bonbonieraOdpri galerijo
cover_new Slavni “chefi”: Od kuharja do poslovneža PicMonkey Collage Najbolj nore kulinarične kreacije leta 2014 December je čas kuhanega vina. Poletja je že dolgo konec, a Pink Pepper je gin, ki tudi v zimskih mesecih v spomin prikliče misel na poletne dni. Pink Pepper je gin, ki slovi po estetskem pakiranju, zato je v božičnem času odlična ideja za darilo. Izdelujejo ga v omejenih serijah, zato v spletnih trgovinah hitro poide. V Sloveniji še ni dostopen v prosti prodaji. Trenutno ga prodajajo v Angliji in Franciji ter v spletni trgovini londonske veleblagovnice Selfridges. Pink Pepper Gin – gin tudi pozimi www.cakeandallie.com Najlepše DIY dekoracije prazničnih piškotov · ·