59b0f448d85b08.49053914
Utrip mesta · zdravje & lepota

Tokrat sta moči združila Collistar in Illy ter tako pripravila čudovito kolekcijo ličil za jesen in zimo 2017, ki je seveda posvečena kavi ter njenim odtenkom.

Zadnja postojanka Collistarjevega popotovanja Ti Amo Italia prinaša strastno kolekcijo, ki nagovarja ljubitelje lepote, dobrega okusa, umetnosti in visoke kakovosti. Kolekcija za jesen in zimo 2017 združuje senzorične odlike kozmetičnih sestavin z globokim, čustvenim vonjem kave in njenimi močnimi, globokimi barvnimi odtenki ter čutnostjo teksture. Nova paleta ličil v omejeni izdaji je na pravi poti, da postane ikona, podobno kot tiste v preteklosti.

Kava je kalejdoskop toplih rjavih, rdečih in jantarnih odtenkov, močnih v svojem bistvu, a svetlih in nadvse uporabnih. Podlage, laki, rdečila … vsak izdelek je shranjen v ličnem belem pakiranju z rdečimi okrasnimi poudarki. Rdeča je barva logotipa Illy, bela pa barva njihovih značilnih skodelic. V središču pozornosti je simbol srca, delo umetnika Maxa Petroneja, ki simbolizira strast do vsega lepega.

Galerija – Collistar in Illy: kolekcija ličil, posvečena kavi

Collistar in Illy: kolekcija ličil, posvečena kaviOdpri galerijo

Medium-Behind the Scenes 3 Prestižna kolekcija ličil Claudia Schiffer Make Up Ne pozabi, cilj je, da s partnerjem prideš do dogovora 7 super simpl trikov, kako nos odmašiti po naravni poti IMG_6047m (1) Aroma ustvarjalnica v Ljubljani Največji modni hit so cikcakaste obrvi Cikcakaste obrvi: največji modni hit so cikcakaste obrvi · · ·