Kosmate ročne ure Companion Collection
Utrip mesta · moda

Ljudje s hišnimi ljubljenčki stkemo prav posebno vez. Če bi radi, da je ta vez še globlja, si lahko omislite ročno uro, ki je oblečena v dlake vaše živali. Zgrabite škarje, ji odstrizite nekaj gramov dlake, jo pošljite podjetju Analog Watch Co, počakajte en mesec in na dom boste prejeli uro izdelano po meri, odeto v dlake vašega hišnega ljubljenčka.

No, ta pa je kosmata! Companion Collection je nenavadna kolekcija ročnih ur znamke Analog Watch Co, ki je izdelana iz dlak hišnega ljubljenčka. Ne, to ni šala, no, ali pa tudi, glede na to, da prednaročila sprejemajo od 1. aprila 2017 dalje. Kakorkoli. Uro vam ukrojijo po meri, kar pomeni, da nosi dlake vaše živali.

PREBERITE ŠE: Ročna ura Hidden Time – izginjajoči čas

Z njo oblečejo celotno ohišje kot tudi usnjen pašček. Vse to za 185 evrov.

Galerija – ročne ure Companion Collection:

Kosmate ročne ure Companion CollectionOdpri galerijo
adidas-Futurecraft-Biofabric-prototype-biosteel-fiber-18 Adidas Futurecraft Biofabric: biorazgradljivi čevlji, ki jih ‘zmanjka’ v 36 urah LJFW 2017: modna Massova predstava na Ljubljanskem gradu LJFW 2017: modna Massova predstava na Ljubljanskem gradu Sončna očala Tens Tens: sončna očala s filtrom – da boste življenje videli v lepši luči Prvi dan LJFW 2017 LJFW 2017 odprl svoja vrata · · · · · ·