Confederate G2 P51 Combat Fighter
Utrip mesta · mobilno

Kljub imenu ne pričakujemo, da boste ročno izdelan motocikel Confederate G2 P51 Combat Fighter dejansko vzeli s seboj v bitko. No, kljub temu pa Confederate P51 Combat Fighter druge generacije spominja na nekaj iz prihodnosti ali vsaj vzeto iz filma Jekleno nebo (Iron Sky). Ohišje izdelano iz aluminija 6061, vključno z rezervoarjem za gorivo, pod njega pa se podpisuje ameriško podjetje Confederate Motors, ki deluje od leta 1990 in po prestižnosti prekaša tudi Harley-Davidsona.

Confederate G2 P51 Combat Fighter je predstavnik druge generacije najbolj bojnega motocikla na svetu. Poganja ga V-twin motor, ki zmore 200 kanonov (beri konjskih moči) in obljubljan uporabniško izkušnjo, ki je ne more ponuditi noben drug motocikel. Confederate Motors je svojega originalnega ”borca” P120 Fighter predstavil leta 2009, P51 G2 Combat Fighter pa je rezultat šestih let evolucije.

Gre za posodobljeno različico motocikla istega imena (le brez oznake G2), a je med njima veliko razlik (razen v konceptu, ki ostaja enak). Izdelan je iz 6061-T6 aluminija, ki lahko prenese vso moč njegovega ”tiranozavrskega” motorja (2163 ccm).

PREBERITE ŠE: Moto – domiseln motocikel, ki lahko stoje prevaža kar dva sopotnika

Število motociklov Confederate G2 P51 Combat Fighter bo omejeno na 61, 31 od tega jih bo ”blond”, preostali pa bodo ”črnolasi”.

Confederate G2 P51 Combat FighterOdpri galerijo
E-kolo Ubco 2x2 se ne ustraši nobenega izziva. Ubco 2×2 – električno kolo za vsak teren in vsako priložnost Električno kolo e-raw z dotikom lesa Expemotion e-raw: električni motocikel, ki je zapeljal iz mizarske delavnice Aventador LP 750-4 SuperVeloce Roadster Aventador LP 750-4 SuperVeloce Roadster – SuperVeloce na plaži Pebble Beach odvrgel krpice Novi razred A se bo iz septembrskega avtosalona v Frankfurtu preselil naravnost v prodajne salone. Novi Mercedes razreda A – kot jin (formula 1) in jang (kombilimuzina) · ·