svet_po_mosko_3_gumijaste all starke
V zraku · trend

Tople barve jeseni so že prevzele modne navdušence in zavzele moške garderobe, zato vam predstavljamo globalno novost – kultne gumijaste superge Converse All Star.

Kultne superge, ki so si suvereno utrle pot od športnih čevljev do modne obutve in obutve za prosti čas, so nam postregle z novim presenečenjem. Allstarke, ki navdušujejo že od leta 1917, so dobile novo preobleko. Globalna novost, gumijaste superge Converse All Star, so bile istočasno lansirane tako na ameriško kot evropsko tržišče. Osvežena kolekcija, ki jo bomo z veseljem in brez strahu pred mokrimi nogami peljali na sprehod v plundri ali v jesenskem dežju, zaobjema tako ženske, moške kot otroške modele. Izbiramo lahko med mavrično ponudbo v rumeni, rdeči, modri in črni barvi. Kljub gumijasti zunanji strani čevlja je notranja stran obutve prijetna, saj je podložena s tekstilom, ki nudi prijeten občutek na nogi. Kdo bi se obremenjeval z vremenom? Mi pač ne.


Canyon Urban Canyon: luksuzna kolesa za mesto in primestje PicMonkey Collage Freywille: prstani Daisy za ljubiteljice barvitega minimalističnega nakita 62316_orig Kolektiv NOWAEst: unikatni slovenski izdelki s podpisom reciklaže Foto: Brit & Co. DIY – 10 domiselnih torb za prenosnik, ki jih lahko izdelamo sami ·