large_Converse-Utility-Shoes
Utrip mesta · moda

Mimo so dnevi mokrih ‘conversk’, ‘all-stark’ in premočenih nog. Converse je namreč predstavil linijo nepremočljivih čevljev Urban Utility. V njej najdemo nekaj izjemno kul superg z dodano vrednostjo.

Converse je v sodelovanju z Gore-Texom ustvaril linijo oblačil in superg Urban Utility, ki odlično prenašajo mokre in mrzle mesece. Z uporabo vodoodporne tehnologije Gore-Tex so superge Converse nadgradnja klasičnega modela iz tkanine.
Za kul stil sta poskrbela Slam Jam, italijanski oblikovalec ulične mode, in umetnik Cali Thornhill Dewit.

Ta sta preoblikovala klasične ‘all-starke’ in modele Jack Purcell. Rezultat so barvno elegantni, nadgrajeni in za mokro vreme primerni čevlji.
Nekaj kosov je že na voljo na uradni spletni strani Slam Jam, še več pa jih bo na voljo od 5. decembra na uradni strani Converse.

Galerija – Converse Urban Utility: nepremočljive ‘all-starke’

Converse Urban Utility: nepremočljive 'all-starke'Odpri galerijo

shutterstock_527845357 5 enostavnih trikov, s katerimi bodo tvoja oblačila takoj videti dražja nina-mur-goes-to-memphis-nathalie-ettore-sottsass-designboom Sončna očala Nina Mûr v poklon velikemu Ettoreju Sottsassu aaaa LJFW November 2017 // 3. Dan LJFW November 2017 LJFW​ ​November​ ​2017​ // ​2.​ ​dan · · · · · · ·