Converse x Chinatown Market: te Converske na soncu spreminajo barvo
Utrip mesta · moda

Converse je v sodelovanju z blagovno znamko Chinatown Market izdal serijo superg, ki vseskozi spreminjajo barvo. In kako je to mogoče?

Kolekcija Converse x Chinatown Market je sestavljena iz visokih superg Chuck 70 Hi in nizkih superg Chuck 70 Ox – te po zaslugi posebne tehnologije ob izpostavljenosti UV-svetlobi spreminjajo svojo barvo.

Obutev je v osnovi bele barve, a ko posijejo sončni žarki, v trenutku spremeni barvo in zasije v oranžnih, modrih, roza in še mnogih drugih zabavnih odtenkih. Preobrazbe je deležen tako zgornji del superg kot tudi njihov podplat.

Superge iz kolekcije Converse x Chinatown Market so kupcem od 20. julija naprej na voljo preko spletne strani thechinatownmarket.com.
Za model Chuck 70 Hi je potrebno odšteti 100 dolarjev (približno 89 evrov), za Chuck 70 Ox pa 95 dolarjev (85 evrov).

Galerija: Converse x Chinatown Market

Chuck 70 OxOdpri galerijo
Adidas x AriZona: superge v znamenju priljubljenega čaja, ki jih dobiš za 0,99 centov Adidas x AriZona: superge v znamenju priljubljenega čaja, ki jih dobiš za 0,99 centov 1561639708685660-converse-renew-1 Tudi Converse skrbi za planet: Ikonični čevlji bodo odslej narejeni iz odpadnih materialov Vault by Vans x Frida Kahlo: kolekcija čevljev v spomin na mehiško slikarko Frido Vault by Vans x Frida Kahlo: kolekcija čevljev v spomin na mehiško slikarko Frido Nike Aircraft Collection: kolekcija, s katero boste poleteli Nike Aircraft Collection: kolekcija, s katero boste poleteli ·