1000-500-citymagazine-cover (2)
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Saj zato pa jih objavljamo, kajne? Da bi jih drugi opazili in po možnosti všečkali. To je ena od novodobnih oblik interakcije med nami in z vedno boljšimi mobilnimi napravami se bo najbrž ta trend nadaljeval. Zdaj obstaja aplikacija Cornea, ki nam bo to početje nekoliko olajšala. Poglejmo, kako.

Cornea AI je aplikacija, ki vam bo, še preden boste fotografijo objavili na enem od družbenih omrežij, ‘svetovala’, kako jo izboljšati, da bo še bolj opažena.

In kako to stori? Z uporabo UI, umetne inteligence, s katero lahko predvideva priljubljenost vaše ‘fotke’. Višjo oceno si lahko izboljšate z dodajanjem različnih filtrov, ki jih v Cornei lahko tudi sami ustvarite. Ko boste zadovoljni s fotografijo, vam aplikacijo ponudi tudi nabor označevalcev, bolj znanih kot hashtagi, s katerimi fotografijo spravite med čim več ljudi. Aplikacija je na voljo v trgovinah Apple AppStore in GooglePlay.

S Corneo boste torej lahko bolj samozavestno objavljali fotografije in nabirali všečke. Kaj je lepšega?

Galerija – Aplikacija Cornea predvidi, kako priljubljena bo tvoja fotografija na družbenih omrežjih

Aplikacija Cornea predvidi, kako priljubljena bo tvoja fotografija na družbenih omrežjih.Odpri galerijo

prikazna Mobilna aplikacija Minutiae: ko ste najmanj pripravljeni Selfi glasovanje Kmalu bomo volili kar s selfiji! Mobilna aplikacija TrickPics TrickPicks: Pornhub želi z zabavnimi filtri za intimne predele zaobiti cenzorje družbenih omrežij Mobilna aplikacija YouTube Go Mobilna aplikacija YouTube Go: za tiste s počasnim internetom in za ogled brez povezave · · ·