Cowboy
Utrip mesta · mobilno

Električno kolo Cowboy je bilo narejeno z mislijo na urbano okolje, kateremu je prilagojeno z uporabo čiste energije, nizko težo, dinamičnim dizajnom in pametno tehnologijo.

V okvirju kolesa Cowboy se skriva baterija, ki je zavarovana s ključavnico in ima za 252 vatnih ur shranjene energije. Tehta le 1,8 kilograma, kar je v urbanem okolju še kako dobrodošlo, saj manjša teže pomeni manj poganjanja oziroma omogoča doseganje daljših prevoženih razdalj s pomočjo električne energije. Da baterijo popolnoma napolnimo, potrebujemo manj kot tri ure časa, z njo pa lahko prevozimo razdaljo do 50 kilometrov.

K omogočanju daljše prevožene razdalje s pomočjo električne energije pripomore tudi pametni sistem, ki narekuje motorju, kdaj vam je pri poganjanju treba pomagati in kdaj ne. Električno kolo Cowboy tehta malenkost manj kot 16 kilogramov, prek mobilne aplikacije pa ga lahko povežete s svojim pametnim telefonom. Tako boste lahko spremljali svoj kolesarski napredek in uporabljali vgrajeno navigacijo ali GPS-sledenje. Cowboy je še eno izmed množice električnih koles, ki pa vseeno ima svoje urbane prednosti, ki jih bodo prepoznali predvsem tisti, ki so mestnega kolesarjenja že dobro vajeni.

Galerija slik: Cowboy

CowboyOdpri galerijo
Living Vehicle Luksuzna prikolica za glamping tvojega življenja b-kitty-a-20180316 Hello Kitty Shinkansen: Japonska bo dobila hitri vlak s slavno ‘mačko’ Bosch Boscheva ‘vesoljska’ tehnologija za varnost motoristov Riva 110 Dolcevita Riva 110 Dolcevita: sladko življenje na valovih · · ·