Etui Crankcase ščiti, a še pomembneje, tudi napolni baterijo Iphona.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Bitko s prazno baterijo pametnega telefona bijemo skoraj vsak dan in naši dnevi velikokrat gravitirajo okoli priključkov za elektriko. Z etuiji Crankcase za iPhone, ki prihajajo iz podjeta Ampware, je temu konec, saj ima zaščitni etui vgrajeno baterijo in kar je ključno, omogoča proizvajanje elektrike z vrtenjem ročaja. Gre za polnilec na dinamo z mehanizmom, ki smo ga do zdaj videvali npr. pri ročnih svetilkah. Dobite ga na Indiegogu.

Crankcase podjetja Ampware je etui za telefon, ki pa je obenem tudi polnilec na dinamo. Že po 60 sekundah navijanja je baterija iPhona dobra za dodatnih 40 minut, tri minute vrtenja ročaja pa vam prinese avtonomije še za nadaljnje tri ure. Torej etui, ki mu boste še kako hvaležni, saj vemo, kako kratke sape so lahko danes ob rabi aplikacij ipd. baterije.

PREBERITE ŠE: Relonch Camera etui – ko iPhone postane zrcalno-refleksni fotoaparat

Trenutno je etui ukrojen samo po merah iPhona 5, 5S in 6, v primeru uspeha na Indiegogu pa bo šel še enkrat pod nož, da bo primeren tudi za druge telefone. Preko USB kabla lahko z njim polnite tudi katerokoli drugo mobilno napravo, s petminutnim sukanjem na primer dobite 90 dodatnih minut na tablici. In če vse to ni dovolj, se Crankcase s pomočjo ročke spremeni tudi v stojalo za pametni telefon. Dobite ga za preračunanih 27 evrov, pričakujte ga pa enkrat oktobra 2015.

Etui Crankcase ščiti, a še pomembneje, tudi napolni baterijo Iphona.Odpri galerijo
this-versatile-travel-adaptor-will-save-your-ass-in-over-150-different-countries Twist in Twist Plus: polnilca, ki delujeta v kar sto petdesetih državah po svetu Timeburner - ura z vonjem po oktanu. Ura Timeburner, ki spominja na motor z notranjim izgorevanjem InfiniteUSB priključek. InfiniteUSB s Kickstarterja – en USB vhod, neskončno število priključenih naprav Blub-Uno-Nixie-Tube-Clock2 Blub Uno – retro “nixie” ura, ki spremeni preverjanje ure v prijetno opravilo · · ·