Ronaldo izbral slovensko pohištvo Moon slovenskega podjetja Lina Design.
Utrip mesta · dom

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo je za svoj hotel Pestana CR7 izbral slovensko pohištvo! Opazna predstavitev slovenskega pohištvenega podjetja Lina Design na svetovni razstavi Expo Milano 2015 je očitno obrodila sadove, saj bo podjetje s svojim pohištvom Moon kmalu opremilo nedavno odprti hotel prvega zvezdnika Reala iz Madrida, ki se nahaja v njegovem rodnem kraju Funchal na portugalskem otoku Madeira.

Cristiano Ronaldo je izbral slovensko pohištvo. Pestana CR7, hotel, ki ga je pred kratkim odprl na Madeiri, bo kmalu bogatejši za izdelke slovenskega pohištvenega podjetja Lina Design – Moon. Pohištva Ronaldo sicer ni izbral osebno, za to je bilo namreč odgovorno podjetje, ki hotel upravlja. Ta je sicer prvi od štirih Ronaldovih hotelov s petimi zvezdicami (odprl se bo še v Lizboni, Madridu in New Yorku).

PREBERITE ŠE: Pestana CR7 – Cristiano Ronaldo odprl svoj hotel in posodil ime letališču

Novice so se v kamniškem podjetju zelo razveselili, saj jih posel s tako referenčnim kupcem postavlja na svetovni zemljevid. “Da so v družbi CR7 izbrali prav izdelke Lina, je veliko priznanje za podjetje in dobra popotnica, da bodo izdelki Lina tudi v drugih hotelih Pestana CR7,” je novico pospremil direktor podjetja in oblikovalec izdelkov Lina design Damjan Uršič.

Izdelki Lina, ki so v celoti plod slovenskega znanja in se tržijo z oznako ‘Narejeno v Sloveniji‘, so prisotni po vsej Evropi. Prav tako izvažajo v Rusijo, Južno Korejo, Južnoafriško republiko, Singapur in Hongkong, naročila pa prihajajo tudi od drugod – ZAE, Japonska, Mehika, osrednja Afrika …

Slovensko pohištvo Moon podjetja Lina Design:

Pohištvo Moon slovenskega podjetja Lina DesignOdpri galerijo

Ronaldov hotel Pestana CR7:

Pestana CR7 – hotel Cristiana RonaldaOdpri galerijo
PizzaDome PizzaDome: nenavaden žar za peko pice Modularno pohištvo Ori Robotic Furniture. Modularno pohištvo Ori: v hipu od spalnice do dnevne sobe Polnilni nahrbtnik HP Powerup HP Powerup – nahrbtnik, ki je tudi prenosni polnilnik Ležani stol Terra Terra: ležalni stol, obrasel s travo, ki ga lahko vzgojite sami · · · · ·