world-leaders-pooping-the-daily-duty-cristina-guggeri-3-1000x500
V zraku · buzz buzz

Z vsemi težkimi odločitvami, s katerimi se svetovni voditelji soočajo vsak dan, včasih kar pozabimo, da so tudi oni samo ljudje in da morajo tudi on tja, kamor gre še cesar peš, torej na stranišče. Na to nas na zanimiv način opozori italijanska umetnica Cristina Guggeri, ki si skozi serijo fotografij Il Dovere Quatidiano (dnevna obveznost) predstavlja, kako bi voditelji izgledali med opravljanjem velike potrebe.

Svetovni voditelji na ramenih nosijo veliko breme in redki so trenutki, ko se lahko tako ali drugače olajšajo. Eden takih trenutkov je gotovo ob klicu narave, ko jih zanese na stranišče. In čeprav jih televizijska kamera in fotoaparati spremljajo na vsakem koraku, stranišča ostaja sveti prostor. A ne za Cristino Guggeri iz Italije, ki pa ni odprla vrata njihovega WC-ja, ampak se je raje poslužila fotomanipulacije.

PREBERITE ŠE: Kako bi zgledali svetovni voditelji, če bi nosili ulična oblačila? #streetstyle

Kraljica ElizabetaOdpri galerijo
Senior old man looking through zoom magnifying glass. Funny elde 5 nenavadnih vizij prihodnosti v 20. stoletju cover Sarah DeRemer: hibridi med živalmi in njihovo najljubšo hrano PicMonkey Collage 15 “kul” šalov, v katerih nas zagotovo ne bo zeblo giant-snow-sculptures-bartz-brothers-1 Bratje Bartz in njihove ogromne skulpture iz snega ·