Crosley CT100: podoživite glasbo prejšnjega stoletja z ikoničnim retro kasetofonom.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Pri podjetju Crosley so prišli do zanimive ideje – obudili so stari Crosley CT100 kasetofon, ki je podoben tistemu, na katerem smo v prejšnjem stoletju skoraj vsi poslušali glasbo. Če tak radio še hranite nekje med kramo, je čas, da ga usposobite.

Pri kasetofonu Crosley CT100 ne gre za obujanje kakovostnega zvoka, temveč obupnega hreščanja kaset. A, dejstvo je, da so ti predvajalniki bili nekoč del naše urbane kulture – pri nas smo jih uporabljali za presnemavanje iger za hišne računalnike ali poslušanje glasbe.

Crosley CT100 je tudi videti, kot bi ga vzeli iz časovne kapsule zakopane v osemdesetih. En ‘predal’ za kaseto, staromodna radijska skala za AM in FM frekvence, gumbi na klik ter teleskopska antena. Vse tudi deluje, tako kot je delovalo nekoč, na baterija tipa D.

Vsaj malo modernosti pa mu dajeta reža za kartice SD ter USB priključek. Za vsak primer, če nimate kaset, ampak le kartice in ključke.

Galerija slik – Crosley CT100 kasetofon

Crosley CT100Odpri galerijo

Archon: nevidni brezžični polnilec, ki lovi tudi skozi mizo Archon: nevidni brezžični polnilnik, ki lovi tudi skozi mizo 985b4cb16debf64d7b0f900342d1edf2_original UNAGI: najboljši zložljivi električni skiro, ki je obnorel svet Dolby Dimension Dolby Dimension: brezžične slušalke, ki so kot naročene za filmski maraton Drinkworks_Hero.0 Keurig Drinkworks: hišni bar, ki vam po kavi in pivu pripravi še koktajl · · · · ·