Kromoterapevtska očala Crown & Flint
Utrip mesta · zdravje & lepota

Spoznajte sončna očala, ki spreminjajo razpoloženje. Kako je to mogoče? Z barvami oziroma kromoterapijo, to je terapijo z barvami. Gre za eno izmed metod alternativne medicine, ki uporablja barve in svetlobo za uravnavanje energije v človeškem telesu in učinkuje tako na duhovni kot telesni ravni. To več stoletij staro spoznanje uporabljajo tudi sončna očala z zamenljivimi lečami znamke Crown & Flint, katerih različne barvne leče vplivajo na naše razpoloženje.

Barve vplivajo na človeško telo in duha. A to vemo že od pamtiveka. Česar še ne vemo, pa je to, da lahko kromoterapijo prakticiramo na moden način, in sicer z uporabo sončnih očal Crown & Flint, ki z menjavo barvnih leč usmerjajo naše razpoloženje. Dejstvo je namreč, da vsaka barva koristi in ugodno vpliva na določene organe. Rdeča na primer naj bi med drugim povišala srčni utrip in povečala hitrost dihanja ter vas naredila budnejše in vam vlila dodatne energije, rumene leče pa vam bodo dvignile moralo, saj rumeno barvo običajno povezujemo z optimizmom in pozitivnostjo, krepila pa naj bi živčevje in možgane, pospešila imunski sistem in izboljšala zbranost.

PREBERITE ŠE: Kako izbrati sončna očala, ki pristajajo vašemu obrazu?

Sončna očala Crown & Flint so plod ameriškega znanja, izdelana pa so v Italiji. Očala pa nimajo zgolj terapevtske funkcije (pomagajo pri ”jetlagu”, spanju in razpoloženju), ampak so tudi odličen modni dodatek. Dobite jih z veliko različnimi in skorajda nezlomljivimi okvirji, in če jih boste na Kickstarterju naročili dovolj zgodaj, bodo vaša že za preračunanih 90 evrov, sicer pa boste morali zanje odšteti 165 evrov.

AIDS ribbon in hands isolated on white 1. december – svetovni dan aidsa 2015 Melvita Melvita Xmas – lepa želja lepo mesto najde! L'Occitan Nagradna igra: L’Occitane – gurmanska praznična pripoved Tuširanje Prhanje: kaj se zgodi z našim telesom, ko se nehamo prhati ·