10478173_302426289918673_8671490028139981743_n
Utrip mesta · kulinarika

Cubiton® je francosko start up podjetje, ki v svetu vina predstavlja inovativen koncept – vrhunsko francosko vino, pakirano v praktični kocki. Vizija, želja in strast do vina so združile tri mlade francoske podjetnike, ki s svojo inovacijo že osvajajo Francijo, Anglijo, Združene države Amerike in tudi Slovenijo.

Vina prihajajo z vinorodnega območja Francije, regije Bordeaux – belo vino in rose sta pridelana na vinogradih svetovno priznanega vinarja Françoisa Lurtona, ki ima v lasti vinograde v Španiju, Čilu, Argentini in Franciji, rose celo ustreza načelom biološkega pridelovanja vin, zaradi česar nosi evropski certifikat za biološko pridelana živila. Cubiton predstavlja inovacijo na področju pakiranja, saj deluje po principu »bag-in-box«, kar pomeni praktično pakiranje, ki je razgradljivo in ima občutno manjši ogljični odtis kot ustekleničeno vino. Izbira vrhunskega vina je prvotnega pomena, oblika in dizajn kock s petimi motivi pa so le še pika na i celotnemu doživetju. Cubiton® bo vaš nepogrešljiv spremljevalec na piknikih, jadranjih, večerjah – ali preprosto večerih, ko vam ob dobri knjigi ali filmu zaprija kozarec odličnega vina. Sproščeno in šik!

Svoj Cubiton® lahko naročite v spletni trgovini vinovkocki.com ali ga najdete v vinoteki Balthazar – The Wine Store na Gornjem trgu 22 v središču Ljubljane.

April je prav poseben mesec, saj se Cubiton podaja na kulinarično dogodivščino s slovensko blogerko Ursalicious, ki bo v prihodnjih mesecih ustvarjala okusne recepte s Cubitonom in ob njem. Vsi ljubitelji odličnega vina ste vljudno vabljeni, da se nam v petek, 29. 4. 2016, pridružite v lokalu Torta Ljubljana na Adamič-Lundrovem nabrežju 1, kjer boste lahko pokusili belo in rose vino Cubitom ter si izbrali svojega favorita!

Cubiton® vas prisrčno vabi, da njegovo popotovanje spremljate tudi na družbenih omrežjih: na Instagramu @vinovkocki in na Facebooku Cubiton Slovenia.

Cubiton® - praktičen...Odpri galerijo
Superior Pomorandza 1000x600px Fructal Superior – modra odločitev za 100% užitek Največja čokolada na svetu Največja čokolada na svetu danes v Radovljici! Vosek na jabolkih Kako s sadja odstranimo vosek? Zlat sladoled Bi pokusili sladoled, zavit v zlato?