Čudaške družinske fotografije, ob katerih ne boste vedeli ali se naj smejete ali zgražate
V zraku · buzz buzz

Slika je bolj zgovorna od celega slovarja besed. Včasih pa gre s fotografijami vse narobe. To se je zgodilo družini Zarings. Privoščili so si profesionalno družinsko fotografiranje, da bi imeli na stara leta lep spomin na skupne dni. Ko so po 8 mesecih postprodukcije prejeli material, so bile fotografije zelo drugačen od pričakovanih. Najbolj čudaške družinske fotografije, ob katerih ne boste vedeli, ali naj se smejete ali zgražate, si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

Družina Zarings iz St. Louisa se je nekega lepega dne odločila, da si privošči družinsko fotografiranje. Najeli so ‘profesionalno’ fotografinjo, ki jim je v zameno za približno 230 evrov organizirala fotografsko seanso v znamenitem parku Forest. Ko pa je družino po 8 mesecih postprodukcije fotografije prejela, so bili nad izdelki milo rečeno zelo presenečeni. Ogledate si jih lahko v spodnji fotogaleriji.

Čudaške družinske fotografije, ob katerih ne boste vedeli, ali naj se smejete ali zgražate:

PREBERITE ŠE: 21 psiholoških dejstev, ki jih vidimo vsak dan, a jih ne opazimo

Družina Zarings na normalni fotografijiOdpri galerijo

Hudomušne situacije, ki dokazujejo, da sta s sodelavko najboljši prijateljici Hudomušne situacije, ki dokazujejo, da sta s sodelavko najboljši prijateljici maxresdefault Ne boste verjeli, kaj smo ljudje delali pred internetom giphy (8) 21 psiholoških dejstev, ki jih vidimo vsak dan, a jih ne opazimo erik-lucatero-382337 Narcisom so všeč narcisi, pravi znanost · · · · ·