desk_01
V zraku · dizajn

Artifox Desk 01 je bil ustvarjen le z enim ciljem: ustvariti prostor za navdih kreativcev.

Ste si kdaj kakšno informacijo zapisali kar na svojo pisalno mizo? Potem je Artifox Desk 01 kot ustvarjen za vas. Vzor išče pri tradicionalni pisalni mizi, ki je prilagojena vašim potrebam, tako da ste lahko bolj produktivni. Vaše mobilne naprave najdejo gnezdo na namizju, medtem ko boste kable poskrili v dostopnem predalčku za shranjevanje. Mehki magnetni trakovi so kot vodila, ki napajalne kable vodijo navzdol po nogi mize ter tako ustvarja čist ter poenostavljen videz.

Pisalna površina za osnutke je kot vaša osebna tablica, ki je lahko desno ali levo na namizju, in zapisano preprosto zbrišete z radirno gobico. Na voljo je v barvi javorja kot na slikah in nekaterih drugih kombinacijah materialov.

Galerija slik:Artifox Desk 01

Pisalna miza: ArtifoxDesk 01Odpri galerijo

Kozarec za vino Wine Glass Mask Wine Glass Mask: kisikova maska za vino il_fullxfull.679851814_5mhc Blazinice v obliki rib skrbijo za popolno sprostitev Stenska ura brez kazalcev Stenska ura, ki ima namesto kazalcev gromozanske trepalnice Ročna ura is sira Swiss Mad (H. Moser & Cie) Swiss Mad – ročna ura iz sira za milijon evrov ·