Kolekcija rdečil za ustnice Christian Louboutin
Utrip mesta · zdravje & lepota

Pripravimo prostor na svojih mizicah za ličenje in sprostimo torbice za ličila, Christian Louboutin je namreč ustvaril najbolj glamurozno kolekcijo rdečil za ustnice do sedaj.

Ko je lansko leto oblikovalec Christian Louboutin lansiral prestižno kolekcijo lakov za nohte, je po medijih in med ljubitelji ličil završalo. Še več prahu pa oboževani oblikovalec ženskih čevljev dviguje te dni, saj je tokrat oblikoval najbolj glamurozno kolekcijo rdečil za ustnice, ki smo jo kadarkoli videli. Šminke, ki bodo stale 90 ameriških dolarjev in bodo na voljo letošnjega septembra, prihajajo v 38-ih različnih odtenkih in niso zgolj lepotni produkti, ampak prava umetniška dela.

PREBERITE ŠE: Retro brivski set Truman

Kolekcija rdečil za ustnice Christian LouboutinOdpri galerijo
Pitje vode je ključnega pomena za zdravje 6 stvari, ki se jih zgodi z našim telesom, ko ne pijemo dovolj vode Foto: istock.com Super živila ali superhrana, ki nam bo pomagala do dobrega, boljšega spanca shutterstock_1051757402 To je 10 najbolj bolečih mest za tetoviranje PicMonkey Collage “Hump” in “Bubble” nohti – nov lepotni trend v svetu manikur · ·